24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
25 Νοεμβρίου 2011

Όλα πάνε καλά  στην Άρτα. Οι πολίτες είναι χορτάτοι, λεφτά έχουν οι πολίτες για αστακό και θέατρα, τα καταστήματα βογκάνε από πελάτες, φτώχια δεν υπάρχει γι’ αυτό και ο Δήμος Άρτας σκέφθηκε ότι αφού όλα πάνε καλά είναι ώρα να δώσουμε και μια ακόμη ευκαιρία στον Πολιτισμό. Έτσι μετά την ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση για 2 χρόνια ενός δημοτικού ακινήτου στα παλιά Ψαροπλιά στον Σύλλογο «Οι φίλοι του Βιβλίου» είπε να δώσει ακόμη ένα. Αυτή την φορά στην «Ηπειρωτική Εταιρία Πολιτισμού, Τεχνών και Επιστημών». Αυτή η Εταιρία πραγματικά είναι πολύ σημαντική, φαίνεται άλλωστε και από τον τίτλο της. Άλλο ο Πολιτισμός και άλλο οι Τέχνες για αυτό το διαχωρίζουμε. Τι είναι αυτή η Εταιρία; Όπως επίσημα δηλώνεται είναι: Η «Ηπειρωτική Εταιρία Πολιτισμού Τεχνών & Επιστημών» χαρακτηρίζεται κατά τον Αστικό Κώδικα Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία της οποίας σκοποί είναι η ανάπτυξη και προώθηση του πολιτισμού, της τέχνης και της επιστήμης σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, η ανάπτυξη σχέσεων με άλλες χώρες της Υφηλίου και ιδιαίτερα με χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η χρήση του πολιτισμού, της τέχνης και της επιστήμης σαν γέφυρες κατανόησης και φιλίας μεταξύ των λαών αυτών».
Το Δημοτικό Συμβούλιο της Άρτας στις 9 Μαΐου του 2011 και ενώ η Ελλάδα καίγονταν, πήρε ομόφωνη απόφαση να παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ ένα από τα δημοτικά καταστήματα για 2 χρόνια. Πατώντας στο άρθρο 185 παραγ. 2 του Ν.3463/2006 που ορίζει «με απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου ,να επιτρέπεται να παραχωρείται δωρεάν η χρήση ακινήτων σε άλλα νομικά πρόσωπα που ασκούν αποκλειστικά και μόνο δραστηριότητα , η οποία είναι κοινωφελής ή προάγει τα τοπικά συμφέροντα» δόθηκε το ακίνητο στο φιλέτο της πόλης.
Ακόμα ψάχνουμε ποιες είναι οι κοινωφελείς δραστηριότητες της εν λόγω εταιρείας πέρα από συναυλίες συγκροτημάτων, παρουσιάσεις συγγραφέων για να πουλήσουν αντίτυπα και μία ημερίδα για το Αλτχάιμερ που είναι αντικείμενο του Ιατρικού Συλλόγου και όχι ενός οποιοδήποτε συλλόγου. Πρόεδρος της εν λόγω Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας είναι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της επικεφαλής Όλγας Γεροβασίλη, Άγγελος Καλαφάτης, ο οποίος στο βιογραφικό του για τις τελευταίες εκλογές δήλωνε κοινωνιολόγος, πρόεδρος της ηπειρωτικής εταιρείας πολιτισμού τεχνών και επιστημόνων (ΗΠ.Ε.ΠΟ.Τ.Ε.). Η εργασία του όπως βρήκαμε από τα επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ είναι διευθυντής της Μαθητείας του ΟΑΕΔ με έδρα τα διόδια Άρτας στην περιοχή Πέτα.
Δήμαρχε Γιαννννννννν, ούτε σε δικό σου υποψήφιο δεν θα έκανες τέτοια ρουσφέτια. Διότι αν ήθελες να προσφέρεις κοινωφελές έργο θα έκανες κάτι που θα είχε άμεσο και ουσιαστικό αποτέλεσμα για τους πολίτες αυτής της πόλης που ζούνε κοντά στο όριο της φτώχιας και δεν έχουν ούτε χρόνο για πέταμα, ούτε χρήμα για χόμπι αλλά ούτε και για φωτογραφήσεις σε κακόγουστα επαρχιακά ντεφιλέ.