24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
18 Νοεμβρίου 2011

Ο ύπνος για πολλούς ανθρώπους γίνεται βασανιστήριο. Τέλος σε αυτό, επιχειρεί να βάλει το Νοσοκομείο Άρτας, καθώς με πρωτοβουλία της διοίκησής του, ξεκινά σε λίγες ημέρες η λειτουργία ιατρείου ελέγχου και μελετών διαταραχών του ύπνου. Ο εξοπλισμός όπως και οι εγκαταστάσεις είναι έτοιμα και αναμένεται η έγκριση από το Υπουργείο γα να αρχίσει να λειτουργεί το «ιατρείο ύπνου» όπως αποκαλείται εν συντομία.
Παράλληλα τίθεται σε λειτουργία το ιατρείο πόνου, το οποίο αφορά κυρίως τους καρκινοπαθείς ασθενείς και στοχεύει στην ανακούφιση από τον καρκινικό πόνο και όχι μόνο. Στο δε «ιατρείο ύπνου» θα μπορεί να γίνεται και έλεγχος της υπνικής άπνοιας, που αφορά πολλούς ανθρώπους. Οι ασθενείς συνδέονται σε ένα ειδικό μηχάνημα.
Κοιμούνται για αρκετές ώρες μέσα στο νοσοκομείο και αναλύονται οι διαταραχές που έχει η οξυγόνωσή τους, οι διαταραχές που έχει ο καρδιακός ρυθμός τους και ο παλμός τους και ανάλογα τους προτείνεται η κατάλληλη θεραπεία.