24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
26 Νοεμβρίου 2011

Φυσικά και υπάρχει Αρτνός θεός και φυλάει τους διερχόμενους οδηγούς από την περιφερειακή οδό Άρτας (εκτός κάποιων που θυσιάστηκαν στα κάγκελα στο ύψος της πλατείας Ζέρβα).
Τα κάγκελα είχαν μπει από τον όσιο Βάγια και συντηρήθηκαν δεόντως από τον όσιο Οικονομίδη. Είναι έτσι κατασκευασμένα που αν πέσει πάνω αυτοκίνητο όλο και κάποιο σαν Μακεδονική σάρισα θα ξεπαστρέψει ότι ζωντανό υπάρχει στην καμπίνα. Αν πέσει πάνω κανένα μηχανάκι τότε ο κιμάς κόπτεται παρουσία του πελάτου. Το μηχανάκι είναι πιο εύκολο να πέσει πάνω στα κάγκελα γιατί όπως βλέπετε στις φωτό υπάρχει κάτω στο οδόστρωμα η "τέλεια" δουλειά που έκαναν οι εργολάβοι των ευρυζωνικών που δεν άφησαν τίποτε όρθιο.
Ο υποψήφιος όσιος Γιάνν Παπαλέξς και οι συνεργάτες του δεν χαμπαριάζουν τίποτε, έχουν άλλες προτεραιότητες οι άνθρωποι. Γιάννη μ' κοίτα μέχρι να αποχωρήσεις και συ και να γίνεις κανονικός όσιος να μετρήσουμε κι άλλα θύματα.