24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
29 Νοεμβρίου 2011

Σαν υπουργικό συμβούλιο της εποχής Σημίτη ήταν η βραδιά που διοργάνωσε το περιοδικό Μεταρρύθμιση.
«Προοδευτικές απαντήσεις στην κρίση» ήταν το θέμα και απαντήσεις προσπάθησε να δώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο πρώην υπουργος Νίκος Χριστοδουλάκης και ο Νίκος Μπίστης.
Μπορεί ο κ. Σημίτης να μην μίλησε καθόλου δημοσίως αλλά τα πηγαδάκια έδιναν και έπαιρναν. Όμως η παρουσία του θεωρήθηκε ως προτροπή να έρθουν πιο κοντά όλοι όσοι εκφράζονται από τον κ. Κουβέλη με εκείνους του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ.
Ποιοί άλλοι ήταν στην εκδήλωση;
Σημειώστε: οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης, οι πρώην υφυπουργοί των κυβερνήσεων Σημίτη, Γ. Δρυς, Αρ. Μπαλτάς και Β. Κοντογιαννόπουλος, το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς, Πέτρος Κουναλάκης, ο γραμματέας της ΔΗΜ.ΑΡ Σπύρος Λυκούδης, τα στελέχη της Εκτελεστικής Επιτροπής Γ. Κακουλίδης, Γ. Πανούσης, Δ. Χατζησωκράτης, Θ. Μαργαρίτης, Στ. Λιβαδάς, Γ. Γεωργάτος, Χρ. Μαυροκεφαλίδης, Δ. Καλλιπολίτη, ο εκπρόσωπος τύπου Ανδρέας Παπαδόπουλος, καθώς και πολλά μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Επίσης αρκετοί πανεπιστημιακοί και δημοσιογράφοι.

newsit.gr