24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
16 Νοεμβρίου 2011

Obamias: Ευχαριστώ τον Παπανδρέου για τη θητεία του στην Ελλάδα


Ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama, συνομίλησε χθες βράδυ τηλεφωνικώς τον Γ. Παπανδρέου και τον ευχαρίστησε για τη θητεία του στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Dow Jones Newswires, ο Obama κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό «για να τον ευχαριστήσει για τις συνεισφορές του προς την Ελλάδα και στις ελληνό-αμερικανικές σχέσεις, καθώς και για την ηγεσία και τη θητεία του τα τελευταία δύο χρόνια», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.

Ακόμη, ο Obama φέρεται να δήλωσε στον πρώην πρωθυπουργό ότι «οι δεσμοί μεταξύ των Αμερικανών και των Ελλήνων πολιτών είναι πολύ ισχυροί», καθώς και ότι οι ΗΠΑ «θα σταθούν δίπλα στην Ελλάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.Πηγή:www.capital.gr