24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
16 Νοεμβρίου 2011


 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΤΑΣ ΒΑΣ.ΠΥΡΡΟΥ 62
Αρτα ΤΗΛ 26810-73314
FAX 26810-22525
E-maiI nearta@otenet.gr

Άρτα 16/11/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου συνεγείρει τις μνήμες και τις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων.
Τιμούμε αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία ,την εθνική ανεξαρτησία τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη και μετά ήρθαν στο κόμμα μας να σώσουμε μαζί την Ελλάδα όπως ο Μίμης και η Μαρία.
Η εξέγερση του πολυτεχνείου απέδειξε ότι το αίτημα για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη ,είναι πιο ισχυρό από τη βία και την καταστολή ,ότι η ελευθερία είναι πιο ισχυρή ανάγκη ακόμη και από την επιβίωση όπως του σύντροφου Λαλιώτη και του αγωνιστή συντρόφου Τζουμάκα.
Στα χρόνια που πέρασαν από τη δικτατορία μέχρι και σήμερα,αποκαταστάθηκαν τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα των Ελλ.ήνων πολιτών αφού καταργήσαμε τους φακέλους και έχουμε τους δικούς μας ρουφιάνους στις τοπικές οργανώσεις.
Eίναι τραπεζική επιταγή των καιρών να συναντηθούν κόμματα, πολίτες και υπαρκτά πολιτικά, ιδεολογικά και κοινωνικά ρεύματα και να συνθέσουν και να ενδυναμώσουν ένα πολύχρωμο και μεγάλο, σύγχρονο δημοκρατικό και προοδευτικό ρεύμα πολιτικής και κοινωνικής πλειοψηφίας στην Ελλάδα για να ξαναζήσουμε ημέρες δόξης και ρεμούλας όπως τότε με τον αείμνηστο σιδερένιο αρχηγό μας Αντρέα. Το σύνθημα «για μια ισχυρή Ελλάδα» είναι σύνθημα ιστορικής και πολιτικής συνέπειας με τα όνειρα των νεανικών μας χρόνων που έγιναν πραγματικότητα με το μεγάλο φαγοπότι και τον αφελληνισμό του Ελληνικού λαού.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ΄ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ