24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
4 Νοεμβρίου 2011ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ


Τι είπε ο στόμας του πατριωτίκ μέσα στη βολή


ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ 2.11.2009

Στη συζήτηση για την Παροχή Ψήφου Εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση
----------------------------------------


ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βύρων Πολύδωρας): ……… Παρακαλείται ο κ. Δημήτριος Τσιρώνης Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άρτας να προσέλθει στο Βήμα.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ζούμε ιστορικές στιγμές που όλοι μας, μα όλοι μας, θα κριθούμε από την ιστορία για τη στάση που θα τηρήσουμε και η κάθε πολιτική δύναμη, αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά.
Αυτή την Παρασκευή το βράδυ παρέχουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου, στην Κυβέρνηση που εδώ και δυο χρόνια κράτησε όρθια τη χώρα, κράτησε τη χώρα στα πόδια της, κράτησε τη χώρα ζωντανή, για να μπορούμε σήμερα να μιλάμε, για να είμαστε εδώ. Γιατί δεν θα υπήρχε χώρα, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Και αυτή η Κοινοβουλευτική Ομάδα με συνέπεια και με υπευθυνότητα που στήριξε αυτή την Κυβέρνηση όλα αυτά τα δυο χρόνια, μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι την Παρασκευή θα δώσει για μια ακόμη φορά την ψήφο εμπιστοσύνης. Όλο αυτό το διάστημα η Αντιπολίτευση έκανε μια απίστευτη δημαγωγία, κράτησε μια ανεύθυνη, μη πατριωτική στάση. Πίστευαν όλοι και περίμεναν ότι λόγω της αντιλαϊκότητας των μέτρων -γιατί τα μέτρα πολλές φορές ήταν επώδυνα, ήταν σκληρά, ήταν θα λέγαμε για τον πολίτη πάρα πολύ δύσκολα- στις επόμενες εκλογές θα μοιράσουν τα ιμάτια του ΠΑΣΟΚ. Αυτό ήταν το σχέδιο όλης της Αντιπολίτευσης.
Και γι’ αυτό περίμεναν εμείς εδώ να ψηφίζουμε, εμείς εδώ να είμαστε πατριώτες, να σώζουμε τη χώρα, αλλά εσείς να μην είστε καθόλου πατριώτες, εσείς να μην κάνετε καθόλου το καθήκον σας, εσείς να μην ψηφίζετε, εσείς να ασκείτε μόνο κριτική και να κάνουμε εμείς μόνο το καθήκον μας.