24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
8 Νοεμβρίου 2011

Αυτές οι δυό ομορφιές χρωστάνε κάτι ψιλά στο δημοκρατικό κράτος του βαθυπασοκικού ασύλου.

Το απόλυτο αίσχος : Χρωστάει 3,2 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ η σύζυγος του υπουργού Νίκου Σηφουνάκη!

Την ώρα που η κυβέρνηση- επικαλούμενη τη διάσωση της χώρας, προσβλέπει στην αποκομιδή εσόδων από το υστέρημα των χαμηλόμισθων μέσω έκτακτων εισφορών και επιπρόσθετων φόρων, για μία ακόμη φορά, ταγοί του κράτους εμφανίζονται ως οι
μεγαλύτεροι κακοπληρωτές. 

Ο λόγος για την  Μαρί Δασκαλαντωνάκη,σύζυγο του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, κ. Νίκου Σηφουνάκη, η οποία ως μέτοχος της οικογενειακής εταιρείας, χρωστάει στο ΙΚΑ ενοίκια ύψους 3,2 εκατομμύρια ευρώ (!) για το Μακεδονία Παλλάς. 

Το πολυτελές ξενοδοχείο- κατά πολλούς κόσμημα της Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Παλλάς, που ανήκει στον όμιλο Δασκαλαντωνάκη, κινδυνεύει τώρα με «λουκέτο» εξαιτίας της κακοδιαχείρισης και της συζύγου του πρώην υπουργού που έκανε για καιρό ότι δεν θυμάται τις οφειλές της στο Δημόσιο. Και ενώ οι «απλοί» φορολογούμενοι απειλούνται ακόμη και με αυτόφωρο σε περίπτωση που δεν καταβάλουν φόρους ή εισφορές στο κράτος, η κυρία Δασκαλαντωνάκη συσκέπτεται ανέμελη με τους συνεργάτες της αν θα καταλήξουν στη λύση του λουκέτου ή όχι για το ξενοδοχείο, λόγω αδυναμίας αποπληρωμής των οφειλών στο ΙΚΑ! 

Εκατοντάδες εργαζόμενοι στο πολυτελές ξενοδοχείο την ίδια ώρα αγωνιούν για το μέλλον τους καθώς κινδυνεύουν να βρεθούν εν μία νυκτί χωρίς δουλειά εν μέσω κρίσης. Ερωτήματα εγείρει λοιπόν το γεγονός ότι η σύζυγος υπουργού του ΠΑΣΟΚ παραβλέποντας κάθε νομιμότητα «χρέωνε» για αρκετό καιρό το Δημόσιο, όταν η κυβέρνηση πάσχιζε να γεμίσει τα ταμεία και να σώσει τα ταμεία κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου και στους φοροφυγάδες. Τα 3,2 εκατομμύρια ευρώ χρέος στο Δημόσιο από την οικογενειακή εταιρεία της συζύγου του κ. Σηφουνάκη είναι τουλάχιστον πρόκληση για το κοινό αίσθημα εν μέσω ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων στο σκηνικό της χώρας και εν μέσω οικονομικής αφαίμαξης των ελλήνων φορολογουμένων. 

Ενδεχομένως ο κ. Σηφουνάκης να ισχυριστεί ότι δεν γνωρίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του, ως εντεταλμένης συμβούλου της Grecotel. 

Για μια ανάλογη όμως περίπτωση, η Άντζελα Γκερέκου παραιτήθηκε από υπουργός

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ...ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ... ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ..ΒΛΕΠΕΙΣ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΝΟΜΠ ,,Ο ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ..ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΣΩΓΑΜΠΡΟΙ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ...ΞΟΔΕΥΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ... ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... ΚΟΤΖΑΜ ΣΝΟΜΠ ΨΥΧΡΟΣ ..ΑΛΛΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ...ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ... ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ...
ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ