24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
25 Νοεμβρίου 2011

 
Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Ν. Άρτας για το τέλος ακινήτων
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Άρτας για το τέλος ακινήτων, η οποία υπογράφεται από τον Πρόεδρό του Βασίλειο Τσάκαλο και τον Γεν. Γραμματέα Σωτήριο Γούσια και αναφέρει τα εξής: «Το Ειδικό Τέλος Ακινήτων, το οποίο καλείται να καταβάλει το σύνολο των πολιτών, μαζί με το λογαριασμό της Δ.Ε.Η. είναι άδικο, αντικοινωνικό, μεγαλώνει την κοινωνική αδικία και πλήττει τα μικρά και μεσαία εισοδήματα. Πρόκειται για ένα βαρύ χαράτσι που έρχεται να προστεθεί σε άλλα που είχαν προηγηθεί, λεηλατώντας τα εισοδήματα του ελληνικού λαού. Υπάρχει δε μια μεγάλη κατηγορία συμπολιτών μας που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην υποχρέωση αυτή καθώς έχει φτάσει στα όρια της κοινωνικής εξαθλίωσης. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και σε περίπτωση που η Δ.Ε.Η. προβεί σε κινήσεις διακοπής του, θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή και την υγεία χιλιάδων συμπολιτών μας
Γι' αυτό το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων -Νηπιαγωγών του Ν. Άρτας:
-Καλεί σε αγώνα για την άμεση κατάργηση του Ειδικού Τέλους Ακινήτων και των άλλων χαρατσιών.
-Καλεί σε συστράτευση όλων των φορέων της πόλης μας για να μην κοπεί το ρεύμα σε κανένα συμπολίτη μιας κυρίως αυτών που δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν».

Αποτελέσματα εκλογών
  • Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (Α.Σ.Ε.): 179 ψήφους (4 έδρες). 
Εκλέγονται: Τσάκαλος Βασίλειος (139), Γούσιας Σωτήριος (84), Μπάρκα Μαρία (67) και Σερβετά Μαρία (59).
  • ΠΑΣΚ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: 127 ψήφους (3 έδρες). 
Εκλέγονται: Γεώργος Χρήστος (89), Μαργώνης Γεώργιος (73), Παλαιοδήμος Γεώργιος (69).
  • Κίνημα Συνδικαλιστικής Παιδείας «Ρόζα Ιμβριώτη»: 76 ψήφους (1 έδρα). 
Εκλέγεται: Μανανάς Κων/νος (55).
  • ΔΑΚΕ: 70 ψήφους (1 έδρα). 
Εκλέγεται: Βάσιος Φώτιος (34).