24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
14 Νοεμβρίου 2011

Στην άαααασφαλτουου κουρσάρουουους ξαπλουμένουουους καταίιιι απ τ δλιά τ πουλίιιιι.
Ου Γιάννς δεν εχει λιφτά για άσφαλτους κι δρόμς γιατί είνι φιλάνθρουπους ικτός απου κουρσάρους.
Μερικές από τις δηλώσεις του άσφαλτου δημάρχου στην Παρέμβαση των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων προς τη νέα κυβέρνηση. Όχι παίζουμι.papalexhs giannhs
"Δεν έχουμε τη δυνατότητα ίσως να φτιάξουμε γέφυρες, ασφάλτους και δρόμους αυτή την εποχή. Δεν γίνεται! Έχουμε όμως υποχρέωση να απευθυνθούμε στον κόσμο, στον άνεργο κόσμο, στον πιο οικονομικά αδύναμο κόσμο και να κρατήσουμε τη συνοχή της κοινωνίας. Και γι’ αυτό το λόγο λοιπόν το υπόλοιπο εξάμηνο θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση.
Ακόμη και ένα άλλο πρόγραμμα που περιμέναμε, της Κοινωνικής Εργασίας, το οποίο θα έδινε μια μικρή ανάσα, έστω μια παράταση της πιθανότητας πτώχευσης σε πολύ κόσμο και μια ανάσα ζωής –με την απασχόληση περίπου 500 ατόμων- κι αυτό θα πάει πίσω. Περιμένουμε από μέρα σε μέρα να έρθει κι ακόμη τίποτε. Ποιος ξέρει τώρα που η κυβέρνηση θα είναι υπηρεσιακή, ποιος ξέρει για πότε θα πάει.
Αυτά είναι σοβαρά θέματα, που αν δεν λυθούν και δεν προχωρήσουμε θα επιταχυνθεί η φτώχεια στην περιοχή μας και σε όλη την Ελλάδα!».