24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
25 Νοεμβρίου 2011

 
 Από το ανεξάρτητο δημοκρατικό και δημοσιογραφικό σάιτ του Dhmoy Artaiwn με ελληνικά που σκοτώνουν διαβάστε το πρόγραμμα του τεμαχίου
Τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου στην πόλη της Άρτας
Με ιδιαίτερη χαρά, τιμή και σεβασμό η Ιερά Μητρόπολη Άρτας θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει επί τριήμερο, τεμάχιο του Ιερού λειψάνου του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως τού Θαυματουργού, κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Η υποδοχή και οι λατρευτικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΩΡΑ 6η απογευματινή: Υποδοχή τού Ιερού λειψάνου υπό τού Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, του κλήρου και του Λαού, στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Μαξίμου του Γραικού και στη συνέχεια Ιερά Παράκλησις του Αγίου Νεκταρίου. Κατόπιν και περί ώρα 9η βραδινή θα πραγματοποιηθεί Ιερά Αγρυπνία.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
-ΩΡΑ 7η πρωινή: Όρθρος και Θεία Λειτουργία
-ΩΡΑ 6η απογευματινή: Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος τού Σεβασμιωτάτου
Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΩΡΑ 7η πρωινή: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
ΩΡΑ 6η απογευματινή: Ιερά Παράκλησις εις τον Άγιο Νεκτάριο.
Ο Ιερός ναός θα παραμένει ανοικτός από 7 το πρωί μέχρι 9 το βραδύ για την προσκύνηση των πιστών, οι οποίοι καλούνται να συμμετάσχουν στις λατρευτικές εκδηλώσεις.