24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
3 Νοεμβρίου 2011

BOYLH
Σε ρόλο ντεντέκτιβ ο μητσό τσιρωνί πουαρό αποκαλύπτει.
«Την είχαν στημένη του Παπανδρέου.... Η δανειακή σύμβαση δεν θα περνούσε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα γι' αυτό επιλέχθηκε το δημοψήφισμα». 
Τη δήλωση αυτή έκανε ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων ΗΧΩ FM και στην εκπομπή «Η ώρα της Ηπείρου». Ο κ. Τσιρώνης εμφανίστηκε απολύτως πεισμένος
ότι οργανωμένα συμφέροντα επιθυμούν να πέσει η Κυβέρνηση, έβαλε εναντίον μερίδας βουλευτών που δεν στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές τον Γιώργο Παπανδρέου και τώρα στρέφεται εναντίον του και υποστήριξε ότι η Κυβέρνηση θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης.
Στο ερώτημα αν τα «οργανωμένα συμφέροντα» βρίσκονται σε ευθεία γραμμή με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσιρώνης απάντησε καταφατικά σημειώνοντας με νόημα πως πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που με την ψήφο τους σε εξεταστικές επιτροπές δεν άφησαν να οδηγηθούν ορισμένοι στη δικαιοσύνη.