24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
29 Νοεμβρίου 2011

Ρυθμιστής ο συνδυασμός του Ν. ΒασιλείουΗ συγκυβέρνηση κέρδισε αλλά το ΚΚΕ θα ρυθμίσει.

Δέκα έδρες ο Χρ. Παπάζογλου, εννιά έδρες ο Δ. Μαγκούτης και δύο ο Ν. ΒασιλείουΡυθμιστής ο συνδυασμός του Ν. Βασιλείου
Τελικά ο συνδυασμός του Ν. Βασιλείου, που υποστηρίχτηκε απ’ το ΚΚΕ, θα είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας, για την εκλογή του νέου προέδρου του Επιμελητηρίου Άρτας, μιας και έχει δύο έδρες στο νέο ΔΣ, ενώ ο συνδυασμός του Δημήτρη Μαγκούτη, που είναι πρώτος σε απόλυτο αριθμό ψήφων εκλέγει εννιά έδρες και ο συνδυασμός του Χρ. Παπάζογλου, που είναι δεύτερος σε απόλυτο αριθμό ψήφων εκλέγει δέκα έδρες, λόγω της κατανομής που γίνεται κατά τμήμα.

Τα αποτελέσματα εκδόθηκαν αργά χθες το βράδυ και πλέον είναι η ώρα των συζητήσεων, ανάμεσα στους επικεφαλής των συνδυασμών, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την προεδρία.

Κανένας δεν έχει μιλήσει ακόμη και όπως είναι λογικό, οι όποιες συζητήσεις κι αν γίνουν θα αρχίσουν τις επόμενες ημέρες.

Πάντως στα θετικά των εκλογών, με φόντο και την εποχή της κρίσης που διανύουμε, θα πρέπει να θεωρηθεί ικανοποιητικός ο αριθμός των μελών του Επιμελητηρίου, που πήραν μέρος στις εκλογές
gnomiartas.gr