24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
14 Νοεμβρίου 2011

Από την επίσημη ιστοσελίδα της αυτοδιοίκησης

Άρτα και... άρτος υμών

Η αλήθεια είναι πως οι δήμαρχοι, σε σχέση με τους εθνοπατέρες, είναι αυτοί που πραγματικά βιώνουν τις δυσκολίες των πολιτών να ανταπεξέλθουν στα άμεσα, καθημερινά προβλήματά τους, καθώς γίνονται δέκτες τόσο των παραπόνων τους όσο και διάφορων αιτημάτων τους, όπως αυτό για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ.
Και η αλήθεια είναι πως προσπαθούν να ανταπεξέλθουν μέσω της κοινωνικής πολιτικής του δήμου, όπως η μείωση των δημοτικών τελών, τα κοινωνικά παντοπωλεία, τα σισσίτια, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» κτλ.
Και μάλιστα, κάποιοι δε διστάζουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσουν...
Κάτι τέτοιο αντιμετωπίζει και ο δήμαρχος Άρτας Γιάννης Παπαλέξης στον οποίο -όπως μαθαίνει η στήλη- πολλοί πολίτες του ζητούν χρηματική αρωγή για τα προς το ζην. Μάλιστα, πρόσφατα άπορος τον πλησίασε και του ζήτησε 5 ευρώ για να φάει...