24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
22 Νοεμβρίου 2011

Το μεσημέρι της Κυριακής ου Μήτσιους, γύρω στις 3, πήγι για τσίπρου κι για να τουν παλαμακίσουν οι σουσμέν στην κεντρική πλατεία της Άρτας και κάθισε σε γνωστό καφέ ο βουλευτής Δημήτρης Τσιρώνης, οπότε από κάποιο άλλο καφέ πετάχτηκε νεαρός και άρχισε να φωνάζει κι ασχιμουνούσι: «Εμείς πεινάμε κι εσύ κάνεις βόλτα» και φυσικά τα γνωστά για τους βουλευτές… Αυτά που ακούγονται δηλαδή παντού…
Ο βουλευτής απ’ την μεριά του έδειχνε να μην ταράζεται και να μην αντιδρά αρχικά, αλλά αυτή η στάση του, φαίνεται πως όλο και περισσότερο… φούντωνε τα νεύρα του νεαρού, που πολλοί προσπάθησαν να εξηγήσουν για τους λόγους που τον οδηγούν σ’ αυτή την επίθεση, αλλά αδυνατούσαν.
Σε κάποια στιγμή, ο βουλευτής θέλησε να του πει, να πάει στο γραφείο του για να συζητήσουν, αλλά ούτε κι αυτό έπεισε το νεαρό να σταματήσει.
Οι φωνές κράτησαν περί τα είκοσι λεπτά,ου Μήτσιους γλίτουσι πουλλές φάπες αλλά που θα πάει θα ματαξανάρθ.