24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
2 Νοεμβρίου 2011

19 Νοεμβρίου στην Άρτα ο Φ. Κουβέλης

Θα έχει επικοινωνία και συναντήσεις με τους τοπικούς παράγοντες

Τελικά για το Σάββατο 19 Νοεμβρίου ορίστηκες η επίσκεψη του προέδρου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Φώτη Κουβέλη στην Άρτα. Μια επίσκεψη, που στην πολιτική συγκυρία που διανύουμε σήμερα, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω και του γεγονότος ότι ο ίδιος έχει να παρουσιάσει σήμερα μια αξιόπιστη πολιτική πρόταση για την έξοδο απ’ την κρίση.

Σε επικοινωνία που είχε η «Γ» με τον Φώτη Κουβέλη, ο ίδιος επεσήμανε ότι η επίσκεψή του στην Άρτα, εντάσσεται στ πλαίσιο της επικοινωνίας, με τους πολίτες της περιφέρειας για τον διάλογο που θα αφορά αρχικά την έξοδο της χώρας απ’ την παρατεταμένη κρίση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες «Γ» ο κ. Κουβέλης στην Άρτα, θα έχει επικοινωνία με παράγοντες της περιοχής, οι οποίοι μπορεί και να αποτελέσουν τα στελέχη του ψηφοδελτίου του κόμματος για το νομό μας.