24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
6 Δεκεμβρίου 2011

Πόσο κοστίζουν οι άποροι της Άρτας σε σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου;

- Από το υστέρημα των Αρτινών πληρώνεται η καλοκαιρινή κομματική φιέστα στο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ!
- Ανοιχτοχέρης με τον τέως και σφιχτός στους άπορους

- Ευχαριστώ δήμαρχε...
- Αλίμονο Πρόεδρε!
  Στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο ήρθε σαν θέμα μια αναμόρφωση προϋπολογισμού, που περιλάμβανε τα έξοδα για την επίσκεψη του τέως πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Άρτα, στις 29 Ιουλίου, όταν μίλησε στο ξενοδοχείο "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ" σε συγκέντρωση στελεχών και φορέων της περιοχής.
   Ο κ. Παπανδρέου ΔΕΝ ήταν προσκαλεσμένος από το Δήμο Αρταίων, αλλά παρ' όλα αυτά ο δήμαρχος αποφάσισε ότι τα οικονομικά του Δήμου είναι τέτοια που άνετα μπορεί να καλύψει την οφειλή προς το ξενοδοχείο, που ανέρχεται σε 1800 ευρώ για την πεντάωρη παραμονή του Γ. Παπανδρέου (350 ευρώ την ώρα). 
   Ίσως αισθανόταν την υποχρέωση να...

του πει ευχαριστώ για τη δέσμευση που υπογράφτηκε στο... χιόνι, για την παραχώρηση δηλαδή του ΞΕΝΙΑ στον Αρτινό λαό!
   Στο ίδιο Δημοτικό Συμβούλιο, αποφασίστηκε να δοθεί κάποια βοήθεια, υπό την μορφή μιας σακούλας με τρόφιμα στους άπορους του Δήμου, εν' όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
   Πόσο κοστολογείται αυτή η βοήθεια; Αντιγράφω από την εισήγηση: "Παρακαλούμε το Δ.Σ. να εγκρίνει το ποσό των 3.000 ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των άπορων συμπολιτών μας από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, που δίνουν τον αγώνα επιβίωσης". 
   Είναι αρκετό αυτό το ποσό για να καλυφθούν "οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες"; Κάντε εσείς τη διαίρεση και πείτε μου τι αναλογεί στον κάθε ανήμπορο συμπολίτη μας.
   Ας δούμε όμως τι λέει η ίδια η εισήγηση. Συνεχίζω την αντιγραφή: "...το οποίο (το ποσό) δεν είναι βέβαια μεγάλο, είναι όμως μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου μας". 
   Ο Δήμος μας λοιπόν είναι ανοιχτοχέρης, όσον αφορά τον τέως, αλλά θυμάται τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητές του, όταν έχει να κάνει με τους εκατοντάδες συμπολίτες μας, που δίνουν "τον αγώνα επιβίωσης"!
   Φαίντεται πως η πολιτική επιβίωση κρίνεται σημαντικότερη από τις ζωές των απλών και ανήμπορων ανθρώπων...
tilevoasartas.blogspot.com