24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
5 Δεκεμβρίου 2011

Από τον ΤΗΛΕΒΟΑ

Πάνε κι έρχονται αντιδήμαρχοι και... πάσαλοι!

- Τι ακριβώς συμβαίνει στην γωνία Παρηγορητρίας και Σταλημέρου; 
- Ιδιώτες έφραξαν μέρος του οδοστρώματος! 

   Στην συμβολή των οδών Παρηγορητρίας και Σταλημέρου βρίσκεται ένα οικόπεδο με ένα ερειπωμένο κτίσμα.
   Πριν δύο εβδομάδες ένας πρώην αντιδήμαρχος, ένας συγγενής του (όχι εξ αίματος) και μια... μεζούρα μετρούσαν αποστάσεις και έβαψαν με κίτρινο σπρέι την άσφαλτο (έξω από τα όρια του οικοπέδου) 
   Την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε ένας σιδεράς, που αφού μετακίνησε τους κάδους απορριμμάτων, τοποθέτησε πασάλους στην άσφαλτο, πάνω στα σημάδια με το κίτρινο σπρέι του πρώην αντιδήμαρχου!
   Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε η Δημοτική Αστυνομία -ειδοποιημένη από περίοικους- και δήλωσε ότι...

πρέπει να σταματήσει άμεσα, με αποτέλεσμα ο σιδεράς να μαζέψει άρον-άρον τα εργαλεία του και να εξαφανιστεί. Μετά από λίγο ήρθε ένας (νυν) αντιδήμαρχος (προφανώς έμαθε τα καθέκαστα) και -σύμφωνα με τις διηγήσεις των περίοικων- ήταν εμφανώς εξοργισμένος με όσα γίνονται σε εκείνη τη γωνία.
   Μετά από 2 ημέρες μυστηριωδώς οι πάσαλοι απέκτησαν και πλέγμα και έτσι φράχτηκε μέρος του οδοστρώματος μια δημοτικής οδού! 
   Δεν γνωρίζω αν υπάρχει πράξη προσκύρωσης ή όχι (όπως λένε οι περίοικοι), αλλά οφείλω να πω ότι η σπουδή του σιδερά να φύγει μόλις ήρθε η Δημοτική Αστυνομία και ο θυμός του (νυν) αντιδήμαρχου που μονολογούσε βρίζοντας, είναι ενδεικτικά ότι κάτι δεν πάει καλά στη οδό Παρηγορητρίας και Σταλημέρου και οι περίοικοι, που είδαν τον δρόμο τους να "λιγοστεύει" και την Σταλημέρου να μετατρέπεται σε... μονοπάτι, ζητάνε απαντήσεις...


   Βέβαια, μέχρι να τις λάβουν, "παίρνουν" οι ίδιοι την κατάσταση στα χέρια τους και σιγά-σιγά οι πάσαλοι... ξεκαρφώνονται και "γέρνουν", αλλά κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει άλλου είδους προβλήματα, γι' αυτό είναι επιτακτικό ο Δήμος Αρταίων να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει τι ισχύει και τι όχι.