24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
6 Δεκεμβρίου 2011Με το απίστευτο ποσό των 3,000 ευρώ ο Δήμος Αρταίων θα συνεισφέρει στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη ένα πιάτο φαί.
Ο Δήμαρχος Γιαννννς έκανε την υπέρβαση λέγοντας: "του χρόνου θα κάνουμε περισσότερα". Μέχρι του χρόνου....ψοφήστε!

Στην έγκριση ποσού 3.000 ευρώ με το οποίο ο Δήμος Αρταίων θα συμβάλει για την ανακούφιση των απόρων εν’ όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προχώρησε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας, στη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου. Η ενίσχυση θα είναι υπό τη μορφή προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα συμπληρώνουν τις χορηγίες των επιχειρήσεων της περιοχής, ώστε να συγκεντρωθεί μία ικανή ποσότητα, τόνισε στην εισήγησή της η Αντιδήμαρχος Αρταίων Βίκυ Βασιλάκη - Μητρογεώργου. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης υποσχέθηκε μια πιο οργανωμένη προσπάθεια του χρόνου.
Στην εισήγησή της η Αντιδήμαρχος κυρία Βασιλάκη ανέφερε:
«Στα πλαίσια της οικονομικής ανέχειας που δοκιμάζει την κοινωνία και εν’ όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Αρταίων επιθυμεί να συμβάλει για την ανακούφιση των απόρων οικογενειών, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα προκύψουν με την ευγενική χορηγία επιχειρήσεων της περιοχής μας, οι οποίες θα προσφέρουν από το υστέρημά τους.
Ο Δήμος μας επιθυμεί να συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση, πέρα από την οργάνωση αυτής της προσπάθειας, και με την έγκριση ενός ποσού για την αγορά κάποιων εξειδικευμένων ειδών τροφίμων, όπως π.χ. κρέας, λάδι κτλ., ώστε να συγκεντρωθεί μία ικανή ποσότητα, η οποία θα διανεμηθεί στους απόρους.
Για το λόγο αυτό παρακαλούμε το Δ.Σ. να εγκρίνει το ποσό των 3.000,00 €, το οποίο βέβαια δεν είναι μεγάλο, είναι όμως μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου μας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των άπορων συμπολιτών μας από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, που δίνουν τον αγώνα επιβίωσης.
Το ποσό αυτό θα βαρύνει τον Κ.Α. 70-6481 «Έξοδα λειτουργίας συσσιτίων» το οποίο θα μεταφερθεί από τον Κ.Α. 9-9111 Αποθεματικό κεφάλαιο».