24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
13 Δεκεμβρίου 2011

Χρόνια τώρα έχω τους αναγκαστικούς ακροατές στο ραδιόφωνο, ανθρωπάκια κλεισμένα στα κομματικά και οχι μονο γραφεία να παρακολουθούν ρουφιανεύοντας.
Τώρα στο ιντερνετ μου προέκυψαν και οι γερμανοτσολιάδες ρουφιάνοι που κάνουν σχόλια και χιούμορ με ευαίσθητα θέματα όπως η φτώχεια στην Άρτα.
Εγό το λαμώγιο κράτησα την ορθογραφία από το σχόλιο αυτών των παρακρατικών ανώνυμων κομματορουφιάνων και σας το παραθέτω αυτούσιο. Το σχόλιο έγινε σε μια ανάρτηση που πήρα από την σελίδα του   Γιώργου Π. Ψωμά και αφορά ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για να ζήσουν.
Σ' αυτό το θέμα έβγαλαν την σκατόψυχη αγράμματη και τιποτένια ψυχή τους οι ανώνυμοι των κομμάτων της ρουφιανιάς. Χρόνια τους ξέρουμε και χρόνια τους χέζουμε λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους και το όνομά μας. Αν κουβαλάτε και σεις κάτι στα παντελόνια ρε σκατόψυχοι γερμανοτσολιαδορουφιάνοι βγείτε στην κοινωνία με το όνομά σας.
Διαβάστε και θαυμάστε που φτάνει η μαλακία των ρουφιάνων:
Ανώνυμος είπε...
Αρτινοί είμαστε και ψάχνουμε το κινητό που μας έπεσε στα σκουπίδια.. έλεος πια, δεν είμαστε σκουπιδομαζώχτες. Όλα για την επανάσταση; φτάνει ρε λαμώγια...