24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
5 Δεκεμβρίου 2011

Ντου στα κεντρικά της ΔΕΗ - Μπλόκο στις διακοπές ρεύματος

 Ραντεβού στα κεντρικά της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου έδωσαν από νωρίς το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ. Και κατάφεραν να μπλοκάρουν το διαγωνισμό για τις διακοπές ρεύματος!

Ο κόσμος συγκεντρώθηκε περίπου στις 09:00 και αμέσως ανέβηκε στον 7ο όροφο του κτιρίου. Εκεί, αναμενόταν να ανοιχτούν στις 10:00 οι φάκελοι του διαγωνισμού για τον ανάδοχο που θα αναλάβει το... έργο της διακοπής του ρεύματος για όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι.


Εξαιτίας της κινητοποίησης, αποφασίστηκε να μη γίνει σήμερα ο διαγωνισμός, οι φάκελοι δεν ανοίχτηκαν, οι διακοπές ρεύματος έπεσαν σε... μπλόκο και κανείς δεν ξέρει (ακόμα) πότε θα επαναληφθεί ο διαγωνισμός.

Δείτε τι δήλωσε ο Ηλίας Σταμέλος, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ
Ο διαγωνισμός για τις διακοπές ρεύματος αφορά κυρίως στις περιοχές που ανήκουν στη ΔΕΗ Καλλιθέας, δηλαδή Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Καλαμάκι.

Στην κινητοποίηση, μαζί με τα μέλη του ΠΑΜΕ βρέθηκαν και μέλη του κινήματος "Δεν Πληρώνω".
Λίγο πριν από τις 11:15, η κινητοποίηση έληξε και οι πολίτες αποχώρησαν από το κτίριο.