24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
13 Δεκεμβρίου 2011

Ήταν νύχτα στην παγωμένη Άρτα και τα στρουμφάκια με τον μπαρμπαΣτρουμφοΓέμο κοιμόταν. Ο απαίσιος Δρακουμέλ δεν άντεξε την αισθητική των μανιταροσπιτιών και χάλασε δύο. Οργισμένος ο λαϊκός αγωνιστής ξύπνησε τίναξε την στρουμφοπυτιρίδα από τα πόδια του και τράβαγε τα μουστάκια του από την τραγωδία που αντίκρισε. Αντέδρασε και πήγε στο δημαρχείο του χωριού των στρουμφ και βρήκε τους αμερόληπτους στρουμφοδημοσιογράφους και έκανε τα παρακάτω που βρήκαμε στην στρουμφοσελίδα του στρουμφοδημαρχείου.

 Βανδαλισμοί στο χριστουγεννιάτικο χωριό-Καταδικάζει την ενέργεια ο Δήμος 
 

Προτού ολοκληρωθεί το στήσιμο του χριστουγεννιάτικου χωριού, δυστυχώς, σημειώθηκαν βανδαλισμοί. Την Παρασκευή το βράδυ άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε δύο σπιτάκια του κάστρου, τις οποίες ο Δήμος Αρταίων απεκατέστησε αμέσως ενώ πλέον υπάρχει και φύλακας ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρταίων Βασίλης Γέμος καταδίκασε αυτά τα φαινόμενα λέγοντας: «Η Άρτα υποφέρει από βανδαλισμούς. Δυστυχώς χτύπησε και το χριστουγεννιάτικο χωριό αυτή η νοοτροπία κάποιων ανεγκέφαλων θα έλεγα. Ας βγάλουν το θυμό τους ή τη δυναμική που έχουν σε κάτι πιο παραγωγικό και τους καλώ να αγαπήσουν την Άρτα και όχι μόνο το χριστουγεννιάτικο χωριό. Εμείς κάναμε το καθήκον μας, επισκευάσαμε αυτά τα σπιτάκια όπως βλέπετε, θα τα ξαναεπισκευάσουμε αν χρειαστεί αλλά θερμή παράκληση, ας ρίξουν κάπου αλλού το θυμό τους. Έχουμε βάλει φύλακες-οι οποίοι είναι εθελοντές-και το πρωί και το βράδυ έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα».