24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
7 Δεκεμβρίου 2011

Άρτα: Με τον πατσά στο χέρι έμεινε βουλευτής λόγω… Αγανακτισμένων!
Πατριώτης με τα όλα του ο βολευτής Άρτας, Παύλος Στασινός, στην ομιλία του για την κύρωση του Προϋπολογισμού τον οποίο ψήφισε YES σε όλα. Πέρα όμως από τα άλλα φαίνεται καθαρά ότι ετοιμάζεται και για τον νέο του προεκλογικό αγώνα. Μεταξύ άλλων τα σημεία που δείχνουν την αυτοθυσία του είναι:

"Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ στα 2 αυτά χρόνια έκανε μια πραγματικά τιτάνια προσπάθεια για να μπει  τάξη στα δημοσιονομικά προβλήματα , να αρχίζει να δουλεύει η κρατική μηχανή και να τεθεί ένα τέλος σ’ αυτό το ασφυκτικό και ζοφερό περιβάλλον που πνίγει την χώρα."
"Την ώρα που η χώρα έχει ανάγκη όσο ποτέ ένα πολιτικό σύστημα καθαρό και αξιόπιστο, πολύ φοβάμαι ότι η επόμενη βουλή, δε θα εκφράζει τη βούληση του λαού και τις ανάγκες της κοινωνίας , αλλά  θα επικρατήσουν αυτοί που επιβάλλουν τα ΜΜΕ, οι πλούσιοι , οι «υπάλληλοι» των συμφερόντων και  άνθρωποι που δεν έχουν κολλήσει ένα ένσημο στη ζωή τους.
Είναι στοίχημα για τον ελληνικό λαό να μην παγιδευτεί στα συνθήματα, αλλά με σύνεση να επιλέξει τα κόμματα και τους εκπροσώπους του στην επόμενη βουλή."
"Η κυβέρνηση Παπαδήμου που στηρίζεται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.,  τη Ν.Δ. και το ΛΑ.Ο.Σ , καλείται αυτή την στιγμή να δημιουργήσει συνθήκες ευρύτερης συναίνεσης  και συνεννόησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας.
Η συνεργασία και συμπόρευση , ειδικά αυτή  τη δύσκολη για την χώρα περίοδο είναι εθνικό καθήκον. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις εκείνες  για την καλύτερη διαχείριση της κρίσης και θέτει τις βάσεις και τις προοπτικές για μελλοντικές συνεργασίες. "
"Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε πατριωτικά. Οι κομματικές αντιπαραθέσεις , οι προσωπικές επιδιώξεις πρέπει να παραμεριστούν μπροστά στο εθνικό συμφέρον και να σταθούμε ενωμένοι απέναντι στις
απειλές που δέχεται η χώρα."
"Ο προϋπολογισμός του 2012 είναι αναγκαστικός , είναι προϋπολογισμός ανάγκης.
"Πρέπει να αφήσουμε πίσω όλα όσα μας χωρίζουν και να κοιτάξουμε μπροστά. Να διδαχτούμε από τα σφάλματα του παρελθόντος.
Να καλέσουμε όλους τους πολίτες σε συστράτευση .
Η σωτηρία της χώρας πρέπει να γίνει προσωπική υπόθεση του κάθε Έλληνα".