24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
10 Ιανουαρίου 2012

Στο νοσοκομείο 9 άνθρωποι για ένα μεροκάματο. Μπορεί να είναι μετανάστες αλλά είναι μία εικόνα που θα βλέπουμε σύντομα και με ημεδαπούς. 

Εννέα τραυματίες είναι ο απολογισμός της άγριας συμπλοκής μεταξύ οικονομικών μεταναστών στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας.

Ο πόλεμος έγινε στην κυριολεξία για το μεροκάματο και την επιβίωση. Κι αν η τοπική αστυνομία δεν είχε παρέμβει έγκαιρα τότε η συμπλοκή θα είχε σίγουρα θύματα.

Την περίοδο αυτή, στην Άρτα συγκροτούνται συνεργεία για τη συλλογή εσπεριδοειδών. Μία ομάδα μεταναστών είχε μείνει επί μέρες εκτός μεροκάματου με αποτέλεσμα να επιτεθεί σε άλλους που είχαν εξασφαλίσει λίγες μέρες σκληρής εργασίας στα χωράφια.

Η αστυνομία κλήθηκε αμέσως και στη θέα των πέντε περιπολικών οι λαθρομετανάστες εγκατέλειψαν τον καβγά και έτρεξαν να κρυφτούν.

Και μετά τα περιπολικά σειρά πήραν τα ασθενοφόρα τα οποία κλήθηκαν από την αστυνομία για να μεταφέρουν στο νοσοκομείο εννέα άτομα με τραύματα από τη συμπλοκή που είχε προηγηθεί.

Epirus Post