24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
4 Ιανουαρίου 2012

Στα ΝΕΑ 2/12/2012 η κραυγή του αγωνιστή Αντρέα έκανε μυριάδες λαού να κλαύσουν.
Το μεθυστικό άρωμα της κραυγής ξεπέρασε την ατομική χρήση ουσιών και κυκλοφόρησε σαν αστραπή.

Δεν ήταν ΠΑΣΟΚ!

Οχι, δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ αυτό που κυβερνούσε. Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι τα εκατομμύρια μέλη του, αυτό που έδωσε τη μάχη για την Ελλάδα των αξιών και των άξιων, αυτό που είχε σε κάθε πολιτική του πρόταση πρώτα τον πολίτη, αυτό που είχε κόκκινες γραμμές την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία και την κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη. Το ΠΑΣΟΚ έχει αρχές και αξίες. Και με βάση αυτές θα πρέπει να ανανεωθεί και να επαναπροσδιοριστεί πολιτικά και στελεχιακά στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην αποκαλούμενη μεταμνημόνιο εποχή. Μια νέα εποχή που θα πρέπει να σημάνει τη θεσμική αναγέννηση της χώρας, με βασικές τομές και διαρθρωτικές αλλαγές σε βασικά και στοιχειώδη γρανάζια της οικονομικής, κρατικής και κοινωνικής μηχανής του τόπου. Αλλαγές που είναι προϋπόθεση για να σταθεί όρθια και να γίνει πιο ικανή και πιο δυνατή η Ελλάδα μας στα νέα ευρωπαϊκά και παγκόσμια δεδομένα που διαμορφώνονται. [...]
Ανδρέας Οικονόμου, πολιτικός μηχανικός, 
ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αρτας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοιες φοβερές δικαιολογίες λένε και κάποιοι που τους "πιάνει" η γυναίκα τους στα πράσα και λένε το φοβερό: "Όχι, δεν είναι αυτό που νομίζεις".

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος από το τοπικό ΠΑΣΟΚ που λέει κάποιε απόψεις. Οι άλλοι πού είναι; Μούγκα στη στρούγκα...

Ανώνυμος είπε...

Από το παλιό κομματικό τάξιμο φθάσαμε στο γραπτό κλάσιμο.

Ανώνυμος είπε...

Το να συνεχίζουν να μας έχουν για ηλίθιους είναι τουλάχιστον αγένεια.
Όπως βέβαια λέει το κείμενο: "Το ΠΑΣΟΚ έχει αρχές και αξίες. Και με βάση αυτές θα πρέπει να ανανεωθεί και να επαναπροσδιοριστεί πολιτικά και στελεχιακά στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην αποκαλούμενη μεταμνημόνιο εποχή".
Και βέβαια έχει αρχές και αξίες,όμως τις καταστρέψανε όπως και τα όνειρά μας και τις ζωές μας γιατί το μόνο που τους ενδιέφερε,όπως αποδείχτηκε, ήταν να ξαναβγούν στις επόμενες εκλογές και να διογκώνουν τα χρέη πίσω από την πλάτη μας.Όσο για τον επαναπροσδιορισμό ο καθένας μας ας κάνει το κουμάντο του όπως κάνουν και οι πολιτικοί.Αυτά βέβαια ισχύουν γιά όλα τα κόματα που μας έφεραν σ΄αυτή την κατάσταση.