24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
11 Ιανουαρίου 2012Ο Δήμος θεωρεί τα αυτονόητα μεγάλη πολιτική κίνηση. Αποφάσισε λοιπόν το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων να μην αυξήσει τα δημοτικά τέλη για την χρονιά που διανύουμε, αντί να μειώσει τα τέλη όπως θα έπρεπε να κάνει. Εντύπωση όμως μάς έκανε η αντιπολίτευση του Δήμου η οποία δεν μίλησε  για μείωση των τελών για όλους τους δημότες από το Ξηροβούνι μέχρι τον Αμβρακικό, αλλά το  πάθος με το οποίο  συμπαραστάθηκε στο αίτημα των καταστηματαρχών της πλατείας που εγγράφως ζήτησαν μείωση των τελών λόγω της οικονομικής κρίσης. Δηλαδή συμπαράσταση για τους υπόλοιπους επαγγελματίες, βιοτέχνες και λοιπά επαγγέλματα, που πρέπει να πληρώνουν 3,28 ευρώ ανά τετραγωνικό, δεν υπήρχε. Και ποια τελικά είναι τα ποσά που θα πρέπει να πληρώνουν οι καταστηματάρχες των κεντρικών πλατειών στην Άρτα και που θεωρείται ότι είναι δυσβάσταχτα; Τα ακόλουθα:

Καθορίζει τα τέλη και δικαιώματα έτους 2012, ως εξής:
Α  Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, Παρόχθια Παλιάς γέφυρας Άρτας 55,00€/μ2 ετησίως
Β. Πλατεία Μονοπωλείου  46,00€/μ2
Γ. Ευρυχώριο Αρτινού, ευρυχώριο Κακαβά, Ευρυχώριο Αγ. Δημητρίου,  50,00€/ μ2
Δ. Πλατεία Κιλκίς, Πλατεία Ζέρβα, Πλατεία Σκουφά   34,00€/μ2

Απ' ό,τι φαίνεται η Άρτα που θα έπρεπε αυτή την στιγμή να δίνει μάχες για την παραγωγή και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι να δουλεύουν βρίσκοντας διεξόδους οικονομικούς αυτή την περίοδο περιορίζεται και πάλι στον φραπέ και το ουίσκι. Και όχι δεν είμαστε εναντίον κανενός καταστηματάρχη αλλά για να έχεις να πιεις καφέ θα πρέπει να βγάζεις πρώτα μεροκάματο. Και αυτό αραχτός δεν βγήκε και δεν πρόκειται να βγει ποτέ.