24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
12 Ιανουαρίου 2012

Τίποτε δεν ξεχνάει η εξουσία όταν είναι να φάει! Απλά αφήνει τον κόσμο να νομίζει ότι κέρδισε μία μάχη αλλά επανέρχεται δριμύτερη και κερδίζει τον πόλεμο χωρίς ίχνος τσίπας για αν αφήσει πίσω μόνο πνιγμένη γη.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς αποφάσισε η κυβέρνηση Παπαδήμου να ξεμπλοκάρει τρία υδροηλεκτρικά έργα, μεταξύ αυτών και το φράγμα του Αγίου Νικολάου στα Τζουμέρκα Στην Deal News μίλησε η διευθύνουσα σύμβουλος της Μηχανικής Μελίνα Εμφιετζόγλου και επισήμανε:
«Επί 11 ολόκληρα χρόνια παλεύουμε να ξεκινήσουμε τα έργα στον υδροηλεκτρικό σταθμό, στον Άγιο Νικόλαο και βρισκόμαστε σε αδιέξοδο.Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας κάναμε την αίτηση και είμαστε μάλιστα η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που πήρε άδεια για την υλοποίηση υδροηλεκτρικού έργου στον ελλαδικό χώρο. Από αμέλεια όμως του υπουργείου η τελική έγκριση δεν δόθηκε, πλήττοντας ακόμα περισσότερο τον όμιλό μας, που δεινοπαθεί και από τα χρεωστούμενα του κράτους που φτάνουν τα 256 εκατ. ευρώ. Ελπίζω τώρα να τελειώσει η περιπέτειά μας και το κράτος να ανοίξει το δρόμο για μια επένδυση με μεγάλη παραγωγή, ωφέλιμη τόσο για μας όσο και για την Ελλάδα».
Να θυμηθούμε ότι τον Ιανουάριο του 2008 το Συμβούλιο της Επικρατείας ακύρωνε οριστικά τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το υδροηλεκτρικό φράγμα στον Άγιο Νικόλαο Τζουμέρκων, δικαιώνοντας έτσι έναν πολυετή αγώνα φορέων, αυτοδιοίκησης και κατοίκων. Επιπλέον όμως ακύρωνε και τη χορηγηθείσα άδεια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.
Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι η οικογένεια Εμφιετζόγλου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ΛΑΟΣ το οποίο είναι μέλος της  σημερινής τραβεστί κυβέρνησης της χώρας.