24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
16 Ιανουαρίου 2012

dodoni1 Εθνική και Alpha αποτελούν τον σύμβουλο της Αγροτικής Τράπεζας για την πώληση της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, μετά την προκήρυξη που είχε δοθεί στη δημοσιότητα προ τριμήνου περίπου.
Τα χρονικά περιθώρια για την τύχη της Δωδώνης, στενεύουν καθώς η Αγροτική έχει προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουνίου να πουλήσει τις συμμετοχές της στις αγροτοκτηνοτροφικές και άλλες θυγατρικές της επιχειρήσεις.
Η υποχρέωση απεμπλοκής είναι γνωστή εδώ και μήνες, αυτό όμως που δεν ήταν ευρέως γνωστό μέχρι τώρα και καταγράφεται πλέον στο ενημερωτικό δελτίο της ΑΤΕ προς την επιτροπή κεφαλαιαγοράς είναι το χρονικό τελεσίγραφο της Κομισιόν.
Στον ίδιο δελτίο γίνεται αναλυτική αναφορά για την Δωδώνη. Σχετικά λοιπόν με την Ηπειρωτική γαλακτοβιομηχανία αναφέρεται ότι επίκειται η υποβολή δεσμευτικών προσφορών (!) μέσα στους επόμενους μήνες όταν μέχρι πριν από λίγες μέρες η ίδια η διοίκηση της τράπεζα επέμεινε (απαντώντας σε σχετικές επιστολές του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Αστ. Ροντούλη) να μιλά αόριστα για «απεμπλοκή από την εταιρεία μέσω νόμιμων και διαφανών διαδικασιών».

Epirus Post