24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
17 Ιανουαρίου 2012

Τον "αριστερό" κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. Ο Κουβέλης από την Ήπειρο έστειλε μήνυμα πιθανής συνεργασίας σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.

Ανοιχτός ο Φ. Κουβέλης και σε Κυβέρνηση Συνεργασίας…

Το Σαββατοκύριακο περιόδευσε στην Ήπειρο


• Ν’ αλλάξει η ασκούμενη πολιτική και από συντηρητική που είναι να γίνει προοδευτική και δημοκρατική προς όφελος της κοινωνίας, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, κατά την τριήμερη περιοδεία του στην Ήπειρο.
Ο κ. Κουβέλης περιόδευσε και μίλησε σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα, ενώ στα Γιάννινα μετά την άφιξή του παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.
Ο κ. Κουβέλης, ο οποίος βλέπει το κόμμα του να ανεβαίνει σταθερά, απειλώντας ακόμη και το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ (η τελευταία δημοσκόπηση τον κατατάσσει στην τρίτη θέση, μόλις μισή μονάδα κάτω από το ΠΑΣΟΚ), αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων με έμφαση στην ανεργία και στα εργασιακά, ενώ όπως τόνισε «μαζί με την οικονομική κρίση αρχίζει να διαφαίνεται και κρίση λειτουργίας της Δημοκρατίας. Από την άλλη πλευρά έχουμε μια οικονομία να βρίσκεται καθηλωμένη, η κρίση να βαθαίνει, να μην κινείται έστω μια ελάχιστη αναπτυξιακή διαδικασία και ο πρωτογενής τομέας διαρκώς να συρρικνώνεται», για να προσθέσει ότι «αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα αυτά τα ζητήματα, είναι βέβαιο ότι ο φαύλος κύκλος θα μεγαλώνει και θα αποτελεί θηλιά για την ελληνική κοινωνία».
Σχολιάζοντας την δήλωση του Πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου ότι γι’ αυτόν «κόκκινη γραμμή» είναι η σωτηρία της χώρας, ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι και για τον ίδιο αυτό αποτελεί «κόκκινη γραμμή», αλλά με μια κοινωνία όρθια και όχι πεσμένη όπως είναι τώρα.
Ακόμη ζήτησε να αναδιαταχθούν οι πολιτικοί συσχετισμοί, ενώ για το ενδεχόμενο μη αυτοδυναμίας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής της ΔΗΜ.ΑΡ. σε μια Κυβέρνηση Συνεργασίας, εάν υπάρξουν προγραμματικές συγκλίσεις. «Την ΔΗΜ.ΑΡ. την αφορά το περιεχόμενο της κυβερνητικής εξουσίας που ασκείται ή πρόκειται να ασκηθεί στην χώρα. Δεν είναι ούτε κλειστοφοβική, ούτε περιχαρακωμένη στο μεγαλείο της μοναξιάς της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κουβέλης.

Πρωινός Λόγος