24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
18 Ιανουαρίου 2012


Άλλα κάνουν, άλλα λένε. Διαβεβαίωσε ο Παπακωνσταντίνου τους βουλευτάδες της Άρτας ότι το Φράγμα του Αγίου Νικολάου ακυρώνεται. Βέβαια ο Παπακωνσταντίνου δεν είπε ότι το Φράγμα δεν θα γίνει. Λέει πολύ προσεκτικά ότι θα γίνει διαβούλευση με την Περιφέρεια και τους φορείς για την διαχείριση του υδάτινου πλούτου. Βέβαια αν πιστεύει αυτά που λέει ο υπουργός και αν πραγματικά νοιάζονται για τον τόπο τους οι ντόπιοι βουλευτές πρέπει να δράσουν και εναντίον της κυρίας Εμφιετζόγλου, η οποία με τις δηλώσεις της προ ημερών ήταν σίγουρη για την κατασκευή του φράγματος με τις ευχές του Παπαδήμου.

«Δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση προς την κατεύθυνση της κατασκευής του Φράγματος Αγίου Νικολάου, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαβούλευση ανάμεσα στους εκπροσώπους όλων των φορέων της Ηπείρου, για την διαχείριση του υδάτινου δυναμικού της Περιφέρειας Ηπείρου. Μια διαβούλευση την οποία, θα αναλάβει να ολοκληρώσει η Περιφέρεια με τις υπηρεσίες της».
Την διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου στον βουλευτή Άρτας Δημήτρη Τσιρώνη αρχικά ανεπίσημα και στη συνέχεια επίσημα, στη συνάντηση που είχε στο γραφείο του τόσο με τον κ. Τσιρώνη όσο και με τον δεύτερο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα Παύλο Στασινό.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε με δική του απόφαση, θα ακυρωθεί κάθε ενέργεια κατασκευής του συγκεκριμένου έργου, ενημερώνοντας παράλληλα και για την διαβούλευση που θα γίνει σε σχέση με την διαχείριση των υδάτινων πόρων της Περιφέρειας Ηπείρου.

(Τα στοιχεία τα βρήκαμε στο Epirus Post)