24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
9 Ιανουαρίου 2012

Κανένας βουλευτής αγροτικών νομών υπάρχει ρεεεεεεεεεεε;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα ειδικών που επεξεργάζεται το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο θα δημοσιοποιηθεί αμέσως μετά την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου την ερχόμενη Πέμπτη, προτείνει μέτρα-σοκ όπως την φορολόγηση των αγροτών με τον ίδιο τρόπο που φορολογούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά και των επαγγελματιών κατά τον τρόπο που φορολογούνται οι εταιρίες (!), δηλαδή με φόρο 20% από το πρώτο ευρώ.

Οι ρυθμίσεις που θα πλήξουν εκατοντάδες χιλιάδες επιτηδευματίες και αγρότες θα αφορούν στα εισοδήματα του 2012 που θα δηλωθούν το 2013.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η πρόταση για τους αγρότες περιλαμβάνει την κατάργηση του ειδικού καθεστώτος φορολογήσεώς τους. Οι αγρότες θα αντιμετωπίζονται φορολογικά ως επιτηδευματίες και θα είναι υποχρεωμένοι να τηρούν βιβλία και στοιχεία, να εκδίδουν αποδείξεις για τα προϊόντα που πωλούν και θα φορολογούνται λογιστικά με βάση τα δεδομένα των βιβλίων τους.