24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
30 Ιανουαρίου 2012

Ακόμη ένας Δήμος προστατεύει τους πολίτες του και δεν κάνει την πάπια δίνοντας απλά ένα γραφείο και έναν υπάλληλο για να μαζεύει υπογραφές πολιτών. Ο Δήμος Πρέβεζας με τις υπογραφές 200 πολιτών θα προβεί σε εξώδικο ζητώντας να μην γίνει διακοπή ρεύματος σε όσους αρνούνται να πληρώσουν το χαράτσι. Έχουν προηγηθεί τα εξώδικα των Δήμων Βέροιας, Αλεξανδρούπολης, Αμαρουσίου, Περιστερίου, Κηφισιάς αλλά και η  Περιφερειακή Ένωση Δήμων  Πελοποννήσου.

Εξώδικο προς την ΔΕΗ με το οποίο θα ζητά να μην προβεί σε καμία διακοπή ρεύματος σε νοικοκυριά που δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ θα καταθέσει τις επόμενες μέρες ο Δήμος της Πρέβεζας υλοποιώντας έτσι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου .

Το εξώδικο έχει ήδη υπογραφεί από τον Δήμαρχο Πρέβεζας και επισυνάπτει μαζί με τα ονόματα των περίπου 200 πολιτών που αρνήθηκαν να πληρώσουν το χαράτσι και το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου στο οποίο εκφράζει την αντίθεσή του στα νέα φοροχαράτσια που αποστέλλονται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

«Αποφασίζουμε να στηρίξουμε με κάθε τρόπο κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο,μικρο επαγγελματία, σπουδαστή που αρνείται να πληρώσει τα φοροχαράτσια είτε επειδή δεν μπορεί είτε επειδή δεν συμφωνεί» τονίζεται στο ψήφισμα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο επίσης αποφάσισε να στηρίξει κάθε συλλογική δράση ενάντια στα φοροχαράτσια και να υποστηρίξει όσους αρνούνται να πληρώσουν κοινοποιώντας το ψήφισμα τον πρωθυπουργό , στους αρμόδιους υπουργούς καθώς και στην διοίκηση.

Όλο το προηγούμενο διάστημα το ΚΕΠ του Δήμου συγκέντρωσε περίπου 200 αιτήματα πολιτών (τα οποία αντιστοιχούν σε 350 περίπου συνδέσεις) .

Το εξώδικο επικαλείται την εκφρασμένη γνώμη της Ευρωπαικής Επιτροπής που αναφέρει ότι η επιβολή της διακοπής της ηλεκτροδότηση ως διοικητικής κύρωσης για την μη καταβολή οποιουδήποτε φόρου ή τέλους αντιτίθεται στο Ευρωπαιό Δίκαιο.