24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
16 Ιανουαρίου 2012

Ωραίος ο Δήμαρχος! Όχι ο δικός μας αλλά της Σάμου ο οποίος δεν μάσησε από τις υποσχέσεις για την παραχώρηση του ΞΕΝΙΑ της  Σάμου το οποίο δεν ήταν στην λίστα παράδοσής του στις Περιφέρειες όπως ήταν το ΞΕΝΙΑ  της Άρτας. Ο Δήμαρχος Σάμου δεν θέλει την παραχώρηση έτσι. Θέλει η παραχώρηση αν γίνει, να γίνει υπό προϋποθέσεις.

Αν δεν δούμε υπογεγραμμένη την απόφαση παραχώρησης δεν πιστεύουμε τίποτα, δήλωσε ο δήμαρχος Σάμου Στέλιος Θάνος, σε ό,τι αφορά στις νέες υποσχέσεις για την παραχώρηση του κτηρίου του ΞΕΝΙΑ στο δήμο. «Έχω επιφυλάξεις, υπάρχει έλλειψη πολιτικής αξιοπιστίας», είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, ο δήμαρχος τόνισε ότι το κτήριο θα πρέπει να συνοδεύουν χρήματα για την αποκατάσταση του ή η αποχαρακτήριση του από το ΚΑΣ ως αρχιτεκτονικό μνημείο, σε διαφορετική περίπτωση δε θα δεχτεί ο δήμος την παραχώρηση του. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «προτιμότερο είναι να μουντζώνουν το Γερουλάνο (σ.σ.: οι κάτοικοι), παρά το δήμο και το δημοτικό συμβούλιο».
Για το σκοπό αυτό, για την παραχώρηση και τους όρους παραχώρησης του ΞΕΝΙΑ Σάμου, θα υπάρξει συνάντηση με τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο σήμερα.

Στην φωτό το ΞΕΝΙΑ Σάμου. Ακριβώς την ίδια κατάσταση έχει και το ΞΕΝΙΑ Άρτας.