24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
27 Ιανουαρίου 2012


Δεν βάζουν μυαλό λέμε! Ο κόσμος καίγεται και οι ελεγκτές της κατοχικής κυβέρνησης  πάνε στον λαό και πουλάνε μαγκιές με την ασφάλεια της εξουσίας τους. Αλλά μην πουλάτε μούρη δημόσιοι υπάλληλοι την συγκεκριμένη εποχή διότι ο απεγνωσμένος δεν έχει τίποτε να χάσει αφού τα έχει ήδη χάσει όλα.

Σοβαρό επεισόδιο κατά κλιμακίου ελεγκτών του ΙΚΑ, σημειώθηκε  χθες το μεσημέρι στην Αμφιλοχία. Σύμφωνα με καταγγελίες ένας υπάλληλος ξυλοκοπήθηκε και επαγγελματίες εκδίωξαν το κλιμάκιο, για να δοθεί συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα. Δεν κατατέθηκαν μηνύσεις
Όλα συνέβησαν το μεσημέρι, όταν κλιμάκιο έξι υπαλλήλων του ΙΚΑ, από την Αθήνα, άρχισε ελέγχους διαπιστώνοντας παραβάσεις σε καταστήματα την παραλία της Αμφιλοχίας.
Η κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress άρχισε να εκτραχύνεται όταν οι υπάλληλοι, μπήκαν σε ψησταριά, όπου ακολούθησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες επεισόδιο, μεταξύ ενός υπαλλήλου και του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Αποτέλεσμα, από την μεριά του υπάλληλου να καταγγέλλεται ξυλοδαρμός, ενώ στο πλευρό του επαγγελματία έσπευσαν και άλλοι, έμποροι και πολίτες με αποτέλεσμα να πάρουν κυριολεκτικά στο κυνήγι τους υπαλλήλους.
Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αμφιλοχίας, όπου όπου οι ελεγκτές του ΙΚΑ δεν κατέθεσαν μηνύσεις.

Aπό το Agrinio Press