24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
20 Ιανουαρίου 2012

Ή τα πολλά χρόνια που έλειπε στην Αμερική  έκαναν τον  Στέφανο να τα βλέπει αλλιώς ή δεν έχει πάρει χαμπάρι τι εστί "σοσιαλιστής" στην Ελλάδα. Δεν δικαιολογείται αλλιώς η δήλωση που έκανε μεταξύ άλλων στο περιοδικό "Επίκαιρα":
"Το ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλιστικό κόμμα γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του και των στελεχών του είναι σοσιαλιστές. Τα τελευταία χρόνια όντως μια μερίδα μελών και στελεχών έχει ενσωματωθεί στο σύστημα και στις βαθειά συντηρητικές και δεξιές νεοφιλελεύθερες θέσεις, με τον εκμαυλισμό διαχείρισης κρατικών υποθέσεων με την διασύνδεση με τη διαπλοκή και με την ένταξη στελεχών επισκεπτών και φιλοξενουμένων από άλλους χώρους και καθοριστικά ως παραρτήματα τηλεοπτικών εκπομπών, τηλεοπτικών προϊόντων ορισμένων ΜΜΕ. Η λαϊκή βάση του ΠΑΣΟΚ θα δώσει την απάντηση σε αυτά τα φαινόμενα μετάλλαξης και υπονόμευσης της πολιτικής αυτονομίας του ΠΑΣΟΚ ως σοσιαλιστικού κόμματος.

Στέφανε, πού ζεις; Γιατί στην Ελλάδα αν δεν το ξέρεις οι σοσιαλιστές της βάσης, που υποστηρίζεις με νύχια και δόντια, έδωσαν την ψήφο σε αυτούς που πουλήσαν για το τίποτε την χώρα.  
Σου βάζουμε και την προεκλογική σου προπαγάνδα που με γέλια και χαρές υποστήριζες ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο και κατ' επέκταση την πώληση της Ελλάδας: