24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
24 Ιανουαρίου 2012

GalotyriΤι άλλο θα βρουν για να χτυπήσουν την ΔΩΔΩΝΗ άνανδρα; Ο ΕΦΕΤ έβαλε πρόστιμο 5,000 ευρώ στην γαλακτοβιομηχανία επειδή βρέθηκε αγελαδινό γάλα.....στο γαλοτύρι που παράγει η βιομηχανία! Πραγματικά δεν γνωρίζαμε ότι είναι επικίνδυνο για την δημόσια υγεία το αγελαδινό γάλα πόσο μάλλον όταν το γάλα είναι συστατικό του γαλοτυριού! Βέβαια όταν πρόκειται για ιδιωτικοποιήσεις όλα είναι επικίνδυνα για την δημόσια υγεία, ακόμα και το οξυγόνο ως συστατικό στον αέρα που αναπνέουμε.

Πρόστιμα για σειρά παραβάσεων συνολικού ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ επιβλήθηκαν σε επιχειρήσεις ύστερα από υπόδειξη του ΕΦΕΤ. Εντύπωση προκαλεί ότι ανάμεσα στις επιχειρήσεις όπου καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο, περιλαμβάνεται η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη. Μάλιστα το πρόστιμο αυτό, για ένα προϊόν που δεν αποτελεί το κύριο έρχεται σε μία χρονική στιγμή όπου οι συζητήσεις για την ιδιωτικοποίηση της μονάδας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Κι αυτό γιατί η Δωδώνη περιέχεται σε έναν μεγάλο κατάλογο επιχειρήσεων όπου βεβαιώθηκαν παραβάσεις, επειδή στο γαλοτύρι βρέθηκαν ίχνη αγελαδινού γάλακτος. Σαφώς η απάντηση της επιχείρησης θα πρέπει να είναι άμεση προκειμένου να υπερασπιστεί το όνομά της στην αγορά, την φήμη της αλλά και την ποιότητα των προϊόντων της.

Τα στοιχεία είναι από το Epirus Post