24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
19 Ιανουαρίου 2012

Γιατί ο Βαγγέλης Αργύρης δεν εμπιστεύεται την δέσμευση του Παπακωνσταντίνου όσον αφορά την δημιουργία του φράγματος Αγίου Νικολάου; Τι ξέρει ο Βαγγέλης Αργύρης που ίσως να μην το ξέρουν όλοι οι άλλοι συνάδελφοί του;
 
Στους φορείς που ζητούν την απόσυρση επίμαχου άρθρου για το φράγμα του Αγίου Νικολάου στον Άραχθο και όχι μεσοβέζικες λύσεις, έρχεται να προστεθεί και η παράταξη «Ήπειρος, Τόπος να Ζεις» του Βαγγέλη Αργύρη, η οποία διευκρινίζει ότι θα συμμετέχει σε κάθε δίκαιη αντίδραση των φορέων και των κατοίκων της περιοχής.
Από ό,τι φαίνεται, για την παράταξη δεν αρκεί η δέσμευση του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΠΕΚΑ) Γιώργου Παπακωνσταντίνου που έδωσε στους αρτινούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Παύλο Στασινό και Δημήτρη Στασινό, αλλά και στον βουλευτή Ιωαννίνων Θανάση Οικονόμου, για αναδιατύπωση του επίμαχου άρθρου, προκειμένου να ακυρωθεί κάθε ενέργεια κατασκευής του συγκεκριμένου έργου, όπως υποστηρίζεται. 
Αναρωτιέται η παράταξη του Βαγγέλη Αργύρη:«Ποιος δίνει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να παρακάμπτει αποφάσεις της τοπικής κοινωνίας, των εγκεκριμένων χωροταξικών σχεδίων και της Δικαιοσύνης και ταυτόχρονα να θυσιάζει το μεγαλύτερο στον κόσμο μονότοξο πέτρινο γεφύρι;». 
 
Τα στοιχεία τα πήραμε από τον Ηπειρωτικό Αγώνα