24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
16 Ιανουαρίου 2012Το πορτοκάλι της Άρτας θα έπρεπε να σώσει την περιοχή από τον οικονομικό μαρασμό  αφού επικίνδυνες παρτίδες χυμού πορτοκαλιού από την Βραζιλία εντοπίστηκαν ενώ ο παγετός δεν άφησε τίποτε όρθιο στην Φλόριντα των ΗΠΑ. Αφήνουμε τον χρυσό που είναι στα χωράφια να σαπίζει για να είμαστε στην Ευρώπη ξεχνώντας ότι η Ευρώπη σε κατέστρεψε ΑΓΡΟΤΗ μου!

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η τιμή του χυμού πορτοκαλιού στις παγκόσμιες αγορές όπως μεταδίδει το BBC.

Οι έμποροι «φωτογραφίζουν» ως κύριους λόγους της ανόδου της τιμής αφενός τις ανησυχίες για την ασφάλεια στους χυμούς που προέρχονται από τη Βραζιλία, που αποτελεί το μεγαλύτερο παραγωγό παγκοσμίως και αφετέρου τον παγετό που επικρατεί στη Φλόριντα.Η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, δήλωσε ότι ένα μυκητοκτόνο, το carbendazim, έχει εντοπιστεί σε πολλές παρτίδες χυμών με προέλευση από τη Βραζιλία.Το χημικό προϊόν έχει απαγορευθεί στις ΗΠΑ, αλλά χρησιμοποιείται νόμιμα στη Βραζιλία για τη θεραπεία ενός είδους μούχλας που προσβάλλει όλο και περισσότερο τα εσπερειδοειδή.