24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
31 Ιανουαρίου 2012

Δηλαδή θα ΄χουμε Πρωθυπουργό Κουβέλη και Υπουργό Παιδείας Ρεπούση;

Κατά πώς δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, η Ν.Δ. θα είναι μακριά από την αυτοδυναμία. Θα πάρει λοιπόν ο Σαμαράς εντολή από τον Παπούλια, σύμφωνα με το Σύνταγμα να σχηματίσει κυβέρνηση. Όμως η ΝΔ είναι κόμμα ανάδελφο. Με ποιόν να τα βρεί ο Σαμαράς; Με την Αλέκα; Ούτε μία στο εκατομμύριο. Με τον..
Αλέξη; Ζόρικο. Με τον Καρατζαφέρη; Απίθανο. Με τη Ντόρα; Ούτε κουβέντα, άσε που δεν θα είναι στη Βουλή. Με το ΠΑΣΟΚ; Θα τον φάνε οι Νεοδημοκράτες. Με τον Κουβέλη; ....
Άρα, δεν έχει καμία πιθανότητα. Θα τερματίσει πρώτος, αλλά κυβέρνηση δεν θα δεί.
Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης θα πάρει ο δεύτερος. Που θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Κουβέλης, με τέτοιο σπρώξιμο από το σύστημα.
Έτσι, θα ξανακυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ με προβιά.
Και θα ΄χουμε πρωθυπουργό Κουβέλη και Υπουργό Παιδείας τη ...Ρεπούση !
Κι όλα αυτά, την εποχή που υποτίθεται ότι ο κόσμος έχει λαλήσει με τους ψευτοσοσιαλιστές και τους ψευτοπροοδευτικούς ελιτίστες.
Θα γίνουν όλα αυτά, με τη σύμφωνη γνώμη του ελληνικού λαού.