24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
24 Ιανουαρίου 2012Τελευταίο και καταϊδρωμένο το τοπικό στράτευμα του ΠΑΣΟΚ για το Φράγμα Αγίου Νικολάου. Φαίνεται ότι δεν τους έπαιρνε επικοινωνιακά να κάνουν την πάπια και να αφήσουν το φλέγον θέμα να μείνει ασχολίαστο από την πλευρά τους. Καλά τα επικοινωνιακά παιχνίδια, πιστοί του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν πείθετε πια με τίποτε.

«Σύμφωνα με το Σχέδιο Νόμου σχετικά με την «Ποινική προστασία του Περιβάλλοντος – Εναρμόνιση με την οδηγία 2008/99/Εκ … Ρύθμιση Θεμάτων Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής» και συγκεκριμένα στο άρθρο 56 «Τροποποίηση – Συμπλήρωση διατάξεων του ν. 2742/1999», γίνεται προσπάθεια, πάλι μετά από δυο χρόνια περίπου, να ανοίξει κεκόπορτα για την κατασκευή του Υδροηλεκτρικού φράγματος Αγίου Νικολάου στον ποταμό Άραχθο.
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Άρτας είχε εκφράσει και εκφράζει πάλι την πλήρη αντίθεσή της για την κατασκευή του φράγματος Αγίου Νικολάου. Μας δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά ο πανομοιότυπος τρόπος με τον οποίο επανέρχεται το θέμα. Ένα θέμα για το οποίο είχαμε την εντύπωση ότι θεωρούνταν λήξαν. Και τούτο γιατί έχει εκφρασθεί αρνητικά στην κατασκευή του τόσο το Συμβούλιο της Επικρατείας σύμφωνα με την αριθμ. 3858/07 τελεσίδικη Απόφασή του αλλά και ο από το 2003 εγκεκριμένος Περιφερειακός Σχεδιασμός Ηπείρου που απαγορεύει την κατασκευή άλλου φράγματος στον ποταμό Άραχθο, όσο επίσης και η πλήρη εκφρασμένη αντίθεση των κατοίκων και φορέων της περιοχής για την κατασκευή του εν λόγω Υ/Η φράγματος.. Ελπίζουμε αλλά και απαιτούμε, ότι μετά και την τοποθέτηση του αρμόδιου Υπουργού κου Παπακωνσταντίνου, η συγκεκριμένη διάταξη του άρθρου 56 θα αποσυρθεί. Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι όλη αυτή η προσπάθεια επαναφοράς του θέματος της κατασκευής του Υ/Η φράγματος Αγίου Νικολάου, ήταν αποτέλεσμα της άγνοιας αλλά και του άγχους λόγω κεκτημένης ταχύτητας, για την προώθηση «αναπυξιακών» πολιτικών .… Θα θέλαμε να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά: Ο ποταμός Άραχθος, δεν αντέχει άλλο φράγμα, δεν αντέχει άλλο στράγγισμα»