24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
30 Ιανουαρίου 2012



Άλλοι πολεμάνε για την καθημερινή επιβίωση και άλλοι κάνουν forum σχεδιάζοντας με επίσημο και νόμιμο τρόπο την εκμετάλλευση της Ηπείρου. Ανάμεσά τους ένας από τους τεχνοκράτες και πωλητές της χώρας, Στέφανος Μάνος.

Παρουσία πλήθους κόσμου και κυρίως επιχειρηματιών από την Ήπειρο ολοκληρώθηκε στο ξενοδοχείο Grand Serai Xenia το Epirus Business Forum, που φιλοδοξεί να αποτελέσει την «πυξίδα» των τοπικών επιχειρήσεων, στη μάχη που δίνουν ενάντια στην οικονομική κρίση.
Την έναρξη των εργασιών έκανε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο οποίος έδωσε έμφαση στο «επιχειρείν» ενώ μεταξύ άλλων τόνισε, ότι η Περιφέρεια θα είναι αρωγός σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα.

Μίλησαν, μεταξύ άλλων, ο πρ. Υπουργός και Πρόεδρος της ΔΡΑΣΗ Στέφανος Μάνος, που αναφέρθηκε στη δραστική περικοπή των δημοσίων εξόδων, ο Καθηγητής στα Πληροφοριακά Συστήματα Γ. Δουκίδης, που μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δράσεις αντιμετώπισης της κρίσης, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, που πρότεινε μείωση 10% στο μη μισθολογικό κόστος και η συνεργάτις της Ειδικής Γραμματέως ΕΣΠΑ Σ. Αγγελίδη.
Κύριο θέμα: Ήπειρος και η εξωστρέφεια στην παγκόσμια αγορά, ο τομέας της Ενέργειας στην περιοχή μας, το «καυτό» θέμα του τουρισμού και των Ελληνικών προϊόντων κ.α.

Τα στοιχεία από τον Πρωινό Λόγο