24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
20 Ιανουαρίου 2012

Το κόλπο με τα κυλικεία δημόσιων νοσοκομείων Πού είσαι,  Παύλε Στασινέ, να γράψεις μία ωραία επιστολή και να την τρίψεις στα μούτρα του συναδέλφου σου Λοβέρδου για αυτό που συμβαίνει στο Νοσοκομείο που θήτευσες και σε έκανε και βουλευτή;


Το λιγότερο προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση της διοίκησης του Νοσοκομείου Άρτας, με την οποία μειώνεται κι άλλο το ελάχιστο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος. Η απόφαση αυτή ουσιαστικά θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών και αυξάνει τα ήδη σοβαρά προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Το έγγραφο της διοίκησης του Νοσοκομείου έχει ως αποδέκτες τους προϊσταμένους των κλινικών και με αυτό ζητείται να οριστεί το ελάχιστο προσωπικό που απαιτείται για την λειτουργία των τμημάτων τις αργίες και τις νύχτες.
Το προσωπικό που διαθέτει το νοσοκομείο για τα διαστήματα αυτά είναι ήδη ελάχιστο με τα προβλήματα ορισμένες φορές να είναι αναπόφευκτα.
Την πρωτοβουλία αυτή καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας του Νομού Άρτας.
«Ήδη το νοσοκομείο μας λειτουργεί με ελάχιστο προσωπικό) για την λειτουργία των Τμημάτων ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των ασθενών και του προσωπικού. Αυτή η ενέργεια αποσκοπεί προφανώς στον περιορισμό της δαπάνης που απαιτείται για την λειτουργία του νοσοκομείου τις Κυριακές – αργίες – νύχτες, σε βάρος των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας....» σημειώνεται στην ανακοίνωση των εργαζομένων.
Δυστυχώς τα προβλήματα στο Νοσοκομείο της Άρτας δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας, καθώς σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα ενώ τα Κέντρα Υγείας σχεδόν στο σύνολό τους υπολειτουργούν.

Από το Epirus Post