24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
9 Φεβρουαρίου 2012

Ο Δήμος είναι φτωχός. Δεν έχει λεφτά. Απόδειξη ότι για τις άπορες οικογένειες του Καλλικρατικού Δήμου που ξεκινάει από την Κορωνησία και φθάνει στο Ξηροβούνι μπόρεσε να εξασφαλίσει μόνο 3,000 ευρώ για την σίτιση. Αλλά ο Δήμος βάζει βαθιά το χέρι του όταν πρόκειται να κάνει γλέντια. Α, όλα κι όλα. Ξέρει από γλέντια. Και ο Δήμαρχος Γιαννς αλλά και όλο το δημοτικό συμβούλιο. Απόδειξη ότι εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης, σε εποχή που συμπολίτες μας παγώνουν και πεινάνε αυτοί ψηφίζουν να δώσουν με μεγάλη χαρά 25,000 ευρώ για αποκριάτικα γλέντια. Τι άλλο να πούμε εκτός από: "Ντροπή ρεεεεεεεεεεε, ντροπή!"

Πίστωση συνολικά 25.000 ευρώ για τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού και της Καθαράς Δευτέρας ψήφισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση. Το ποσό των 25.000 ευρώ που προτείνεται για έγκριση σε καμία περίπτωση δεν θα δαπανηθεί όλο, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που υπάρχουν. Θα είναι πολύ χαμηλότερο και θα είναι για τα απαραίτητα ανέφερε ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης. Υπενθύμισε ότι και πέρσι από τα 25.000 ευρώ που είχαν εγκριθεί για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο, δαπανήθηκαν εν τέλει 17.000 ευρώ. Την εισήγηση του θέματος έκανε ο Αντιδήμαρχος Αρταίων κ. Φίλιππος Παππάς ο οποίος είπε: «Ο Δήμος Αρταίων κάθε χρόνο συμμετέχει σε εκδηλώσεις που έχουν σκοπό την αναβίωση και την διατήρηση των εθίμων του τόπου μας. Έτσι και φέτος θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις αυτές, οι οποίες είναι το Καρναβάλι Γυναικών στην πόλη της Άρτας και τα Κούλουμα στον Παιδότοπο καθώς επίσης και αντίστοιχες εκδηλώσεις που θα γίνουν στις άλλες δημοτικές ενότητες του δήμου μας (Αμβρακικού, Φιλοθέης, Βλαχερνών, Ξηροβουνίου). Για την υλοποίηση των εκδηλώσεων αυτών ζητάμε την έγκριση και ψήφιση συνολικής πίστωσης 25.000 ευρώ με απόδοση λογαριασμού. Δηλαδή δεν θα δαπανηθεί όλο το ποσό. Κάθε ενότητα, κάθε φορέας θα πάρει ένα ποσό αφού προσκομίσει το αντίστοιχο παραστατικό».