24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
29 Φεβρουαρίου 2012

Το μοναδικό που δεν χρειαζόμαστε στην ΑΡΤΑ είναι αυτό, γιατί κοιμόμαστε χρόνια τώρα. Αν δεν μας πιστεύεις δες ποιους ψηφίζεις να κυβερνάνε αυτόν τον τόπο.
Μπορεί σε περιπτώσεις νευραλγικών κλινικών να απειλείται η λειτουργία τους εξ αιτίας της έλλειψης προσωπικού, όμως αυτό δεν εμποδίζει τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Άρτας να προχωρήσει σε μία καινοτόμα δράση.
Πρόκειται λοιπόν για το ιατρείο ελέγχου διαταραχών της αναπνοής στον ύπνο, το οποίο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από τις 6 Μαρτίου.
Το Ιατρείο θα γίνεται κάθε Τρίτη στον χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας. Υπεύθυνη λειτουργίας: Στυλιανή Μπαστάνη Πνευμονολόγος – Εντατικολόγος – Επιμελήτρια ΜΕΘ.