24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
1 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νεκρή από το κρύο 90χρονη


Τραγικός ήταν ο επίλογος που γράφτηκε στην εξαφάνιση μιας 90χρονης γυναίκας από την Πρέβεζα. Τα ίχνη της ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας, χάθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή.


Η οικογένειά της ανησύχησε και ενημέρωσε σχεδόν αμέσως την αστυνομία. Τα συγγενικά της πρόσωπα και οι αστυνομικοί όργωσαν στην κυριολεξία ολόκληρη την πόλη της Πρέβεζας, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν κανένα ίχνος ζωής της 90χρονης.

Τελικά η γυναίκα βρέθηκε νεκρή, στο τέλος της Λεωφόρου Ειρήνης πίσω από το στρατόπεδο που υπάρχει.

Το σημείο όπου βρέθηκε –χάνοντας πιθανότατα τον προσανατολισμό της- είναι πολυσύχναστο το καλοκαίρι, τον χειμώνα όμως και με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες η κίνηση είναι περιορισμένη κι ίσως αυτός είναι ο λόγος που η γυναίκα δεν βρέθηκε νωρίτερα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα φωτίσει ο ιατροδικαστής ωστόσο σύμφωνα με τι πρώτες ενδείξεις η άτυχη ηλικιωμένη πέθανε από το κρύο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Θανάση, τι ώρα έχει λεωφορείο για τα Φιλιατγά;;;...

radio arta είπε...

Καλώς τα ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ
καλοδεχούμενοι