24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
22 Φεβρουαρίου 2012

Χαιρόμαστε για την επιστροφή στον "αέρα" του δημοτικού ραδιοσταθμού. Αλλά μιας και πρόκειται για ΔΗΜΟΤΙΚΟ και μια απορία: το γλέντι των χορτασμένων ποιός το πληρώνει;
   Από την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 επέστρεψε και πάλι στα ερτζιανά ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Άρτας “ΑΜΒΡΑΚΙΑ fm”, ο οποίος εκπέμπει από τη συχνότητα των 91,9 MHz.
   Αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός της επαναλειτουργίας του με ένα μασκέ πάρτι που θα γίνει στο πρώην «Βυζάντιο», την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, αμέσως μετά το Καρναβάλι των Γυναικών. 
 Για το συγκεκριμένο γεγονός ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ, Χρήστος Γιώτης ανέφερε τα εξής:...

   «Το δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης μας, μετά από μια περιπέτεια που είχε και ένα μικρό διάστημα απουσίας, γιορτάζει την επαναλειτουργία του, με ένα πάρτι στο πνεύμα των Αποκριών. Στην εποχή της εικόνας και των μεγάλων αλλαγών, το ραδιόφωνο, ένα μέσο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ξεχωριστό ρόλο και αμεσότητα στην επικοινωνία, βρίσκει τρόπους όχι απλά να επιβιώνει αλλά και να πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά μας, ακολουθώντας την εξέλιξη της κοινωνίας και της τεχνολογίας.
   Ο «ΑΜΒΡΑΚΙΑ 91,9», ένα από τα πρώτα ραδιόφωνα στην πόλη μας, επέστρεψε ξανά στον αέρα των fm και σε λίγες μέρες θα είναι κοντά μας με ανανεωμένο πρόγραμμα. Σκοπός και φιλοδοξία μας είναι ν’ αποτελέσει έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες της περιοχής και ιδιαίτερα με τους νέους και ένα ζωτικό κομμάτι της τοπικής δημοσιότητας. Σε μια δύσκολη εποχή για όλους μας, θέλουμε να διατηρήσουμε τη μαγεία του ραδιοφώνου και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.
   Νοσταλγικό αλλά και σύγχρονο, ψυχαγωγικό και ενημερωτικό, το ραδιόφωνο είναι ρυθμός, επικοινωνία, τρόπος έκφρασης, ζωντάνια. Με την ευκαιρία θα ήθελα να προσκαλέσω όλους στο μασκέ πάρτι του «ΑΜΒΡΑΚΙΑ fm» που θα γίνει στο κατάστημα «Βυζάντιο» την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, αμέσως μετά το Καρναβάλι των Γυναικών, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αποκριά και την επιστροφή του σταθμού».