24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
21 Φεβρουαρίου 2012


Ο Στρος Καν φτάνει στην αστυνομία της Λιλ
Ο Στρος Καν φτάνει στην αστυνομία της Λιλ

Υπό κράτηση ο Στρος Καν για συνέργεια σε μαστροπεία

Τα πάθη εξακολουθούν να «τρώνε» τον Ντομινίκ Στρος Καν. Τα όργια με ανήλικες στο ξενοδοχείο Κάρλτον φαίνεται ότι θα τον οδηγήσουν ξανά στη φυλακή.

Χειροπέδες στον πρώην γενικό διευθυντή του ΔΝΤ πέρασαν την Τρίτη οι γαλλικές αστυνομικές αρχές. Ο DSK τέθηκε υπό κράτηση με την κατηγορία της «συνέργειας σε μαστροπεία» και «κατάχρηση δημοσίων αγαθών» στην υπόθεση Κάρλτον.

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν έφθασε νωρίς το πρωί στο τμήμα της γαλλικής χωροφυλακής όπου είχε κλητευθεί και όπου του ανακοινώθηκε από τους ανακριτές της δικαστικής αστυνομίας της Λιλ ότι τίθεται υπό κράτηση.

Τι είναι η υπόθεση Κάρλτον; Κατ' αρχήν, Κάρλτον είναι ξενοδοχείο στη Λιλ, όπου δρούσε κύκλωμα πορνείας, με τον Στρος Καν να είναι ένας από τους... καλύτερους πελάτες. Κάποιες από τις πόρνες πολυτελείας φέρονται να ήταν ανήλικες.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν φυσικά αρνείται ότι γνώριζε οτιδήποτε για το κύκλωμα αλλά και για την ηλικία των γυναικών.

Μια από τις κοπέλες που ανακρίνονται είπε στην αστυνομία πως σε διάστημα έξι χρόνων, συμμετείχε 11 φορές σε όργια με τον Γάλλο πολιτικό. «Ήταν πολύ ενεργός. Κατάλαβα ότι υπήρξαν κι άλλα όργια, στα οποία εγώ δεν κλήθηκα. Του άρεσαν τα νέα πρόσωπα και δεν ενδιαφερόταν τόσο για όσες είχε ξαναδεί».

«Έκανε σεξ με όλες τις γυναίκες που βρίσκονταν στο δωμάτιο» είπε, αποκαλύπτοντας λεπτομερώς όσα γίνονταν στα... ακόλαστα βράδια όχι μόνο στη Λιλ αλλά και στην Ουάσινγκτον.

Ένας εκ των επικεφαλής του δικτύου φέρεται να ήταν ο Γάλλος επιχειρηματίας Φαμπρίς Παζκόφσκι, που οργάνωνε βραδιές... ακολασίας στο ξενοδοχείο Κάρλτον. Μάλιστα, η τελευταία έγινε στην Ουάσινγκτον, την παραμονή της σύλληψης του Στρος Καν - στη Νέα Υόρκη- για την υπόθεση Ντιαλό.