24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
16 Φεβρουαρίου 2012

Γερμανός ξεφτιλίζει Έλληνες εργαζόμενους στο κέντρο της Αθήνας

Ήρθε ως πελάτης σε κεντρικό πεντάστερο ξενοδοχείο της Αθήνας και συμπεριφερόταν με τον χειρότερο τρόπο στους Έλληνες εργαζομένους.

Ο Γερμανός που μιλούσε στους Έλληνες εργαζομένους με ύφος αξιωματικού των Ες Ες που θα ζήλευε ακόμα και ο Χάινριχ Χίμλερ, ήρθε ναι μείνει σε πολυτελές ξενοδοχείο της πρωτεύουσας και........
μετέτρεψε σε εφιάλτη των εργαζομένων τις ημέρες της διαμονής του.

Ο «ευγενής» Ευρωπαίος δεν σταμάτησε να... υπενθυμίζει στους Έλληνες ότι αυτός τους πληρώνει και πρέπει να τον υπηρετούν και να υπακούν στις εντολές του. Σε οποιαδήποτε συνομιλία μαζί τους έκλεινε τις προτάσεις του λέγοντας «εγώ σε πληρώνω» μειώνοντας και εξευτελίζοντας τους Έλληνες υπαλλήλους που – αξίζει να σημειωθεί ότι – έχουν υποστεί ήδη πολλές μειώσεις στο μισθό τους από τη διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων στην οποία εργάζονται.

Οι ίδιοι φρόντισαν να συγκρατήσουν το θυμό που τους προκαλούσε η αγενέστατη συμπεριφορά του Γερμανού πελάτη και του μιλούσαν ευγενικά. Όσο για αυτόν δεν πτοήθηκε ακόμα και όταν προκάλεσε το κλάμα σε μια νεαρή εργαζόμενη στο ξενοδοχείο λεγόντας της «κανονικά δεν θα έπρεπε να σας πληρώσω καθόλου για τη διαμονή μου εδώ αφού τα λεφτά αυτά μου τα χρωστάτε εσείς».