24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
21 Φεβρουαρίου 2012

Γιάννενα:Κτηνοτρόφοι εναντίον ΜΑΤ στην παρέλαση για την απελευθέρωση της πόλης!


Από τη μια οι κτηνοτρόφοι που ήθελαν να μοιράσουν γάλα για να διαμαρτυρηθούν και από την άλλη οι άνδρες των ΜΑΤ, με τους στρατιώτες και τους μαθητές να περιμένουν...

Όλα ήταν έτοιμα για τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην κεντρική λεωφόρο Δωδώνης. Οι επίσημοι είχαν πάρει τις θέσεις τους στην εξέδρα των επισήμων, με τους πολίτες να αποδοκιμάζουν και όλα έδειχναν ότι η παρέλαση για την απελευθέρωση της πόλης από τους Τούρκους θα ξεκινούσε.

Λίγο μετά τις 11.00 όμως έκαναν την εμφάνισή τους κτηνοτρόφοι, που μπήκαν στην κεντρική λεωφόρο και προσπάθησαν να μοιράσουν γάλα στους πολίτες, για να διαμαρτυρηθούν για τα έσοδά τους, που όπως λένε μειώνονται διαρκώς. Τότε βρέθηκαν αντιμέτωποι με άνδρες των ΜΑΤ που τους απώθησαν και προς στιγμήν απειλήθηκε σύρραξη. Μαθητές και στρατιώτες παραμένου πίσω από τα ΜΑΤ και τους κτηνοτρόφους που... βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Να σημειωθεί πως οι κτηνοτρόφοι, είχαν πάρει την απόφαση να παρελάσουν με τα τραχτέρ τους, αλλά αργά το βράδυ της Δευτέρας (20-02-2012) έκαναν ένα βήμα πίσω και αποφάσισαν να μοιράσουν γάλα στους πολίτες.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις ΔΕΝ δίνει το παρών μετά από πολλά χρόνια, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Καρολος Παπούλιας. Δείτε στο βίντεο της ΝΕΤ, την εικόνα που επικρατούσε νωρίτερα στη λεωφόρο Δωδώνης...