24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
15 Φεβρουαρίου 2012

Τριήμερο στην Άρτα ο καπετάνιος για ξεκούραση.
Θυμηθείτε αυτό το τριήμερο καίνε τον καρνάβαλο. 
Τυχαίο...δε νομίζω

Ο Τσίπρας στην Άρτα


Την Πέμπτη  23.02.2012 στις 8.30μμ , η Τοπική Πολιτική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Άρτας διοργανώνει στην αίθουσα ΣΚΟΥΦΑ, ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον  Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.


Παράλληλα σε Δελτίο τύπου του ΣΥΡΥΖΑ Άρτας σχετικά με τις επιπτώσεις του νέου μνημονίου στο δημόσιο σύστημα Υγείας αναφέρονται: Η μνημονιακή επέλαση στο χώρο της υγείας – πρόνοιας δεν έχει τελειωμό. 

Οι απειλές για ελλείψεις σε φάρμακα και κλείσιμο δημόσιων νοσοκομείων αν δεν ψηφιζόταν το δεύτερο μνημόνιο, είναι προ των πυλών από την εφαρμογή των όσων προβλέπονται σε αυτό. 

Αυτά που δήθεν ξόρκιζε μέχρι χθες ο αφερέγγυος κ. Λοβέρδος, σήμερα γίνονται πραγματικότητα. Ο ίδιος άλλωστε είχε φροντίσει ως υπουργός υγείας «να τεθούν οι βάσεις» για τη διάλυση του ΕΣΥ. 

Την ώρα που το 1/3 της ελληνικής κοινωνίας ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, μειώνονται συνεχώς τα φάρμακα που συνταγογραφούνται και αυξάνεται η οικονομική συμμετοχή των ασφαλισμένων για να τα αποκτήσουν. 

Νοσοκομεία συγχωνεύονται και καταργούνται, δημόσια κρεβάτια εκχωρούνται σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, ενώ οι νέες επιπλέον περικοπές στους προϋπολογισμούς τους κατά 15% το 2012, καθιστούν επισφαλή τη λειτουργία τους και την περίθαλψη των ασθενών. 

Η εγκατάσταση από σήμερα ιδιωτικών εταιριών στα Νοσοκομεία για τον έλεγχο των οικονομικών τους, επιταχύνει τη μετάλλαξή τους με γοργά βήματα σε εμπορικές επιχειρήσεις, με κεντρική επιδίωξη τα αυξημένα έσοδα από τους ασθενείς. 

Χαιρετίζουμε τις πολύμορφες κινητοποιήσεις  των εργαζομένων στην ψυχική υγεία και την ειδική αγωγή που βρίσκονται στην 6η μέρα κατάληψης του Υπ. Υγείας και των νοσοκομειακών γιατρών που διεκδικούν με ανοιχτά νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας ποιοτικές, Δημόσιες και Δωρεάν υπηρεσίες υγείας προσβάσιμες σε όλους. 

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στη Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και τη συμμετοχή και άλλων Ομοσπονδιών σε πολύμορφες δράσεις και κινητοποιήσεις ενάντια στη διάλυση της δημόσιας περίθαλψης.